ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)
Освен гадната си същност англосаксофоните са и наш цивилизационен враг и всяка тяхна загуба е победа за нас. Всички сме за жабарите!
Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания, 07.07. от 22:00
slash1912 написа:wolf написа:slash1912 написа:fcb_bg написа:slash1912 написа:Не знам какво не му харесвате на коментара.По-добре ли е Петела и Мексикото?
Кво да му харесвам на тоя тъпанар? Играе се мач на първенство дето го чакаме от миналата година и трябва да слушам шишко, за който явно няма други на терена освен англичани.
Проблема ви е,че мразите англичаните и ви дразни всеки,който не е на вашето мнение.
Имаме ли причини да ги харесваме или пропускаме факта че мачовете се коментират от хора за които Англия и английския футбол са светиня. А може би ни дразни факта че цялото шибано първенство се играе в Англия въпреки че беше широко рекламирано като мултинационално?
Всеки сам си решава какво да харесва.Омразата вече идва в повече.Дания май също бяха домакини 3 мача в групата.Иначе можеше да отпаднат още там.
Искаш ли да се повторя или няма смисъл?
LaRgO написа:Thsmith написа:LaRgO написа:Не знам как човек може да е фен на отбор от тази гнусна държава. Най-отвратителният народ в света. Дано Италия да ги изнасили, доста ще ги заболи да загубят финала.
Леееки комплекси блещукат тук
Това пък откъде го измисли....англичаните са дали безброй причини да бъдат ненавиждани.
Все едно аз да кажа, че си комплексиран от Барселона.
Много олекваш щом си за Англия след тази съдийска гавра срещу Дания.
Аз съм си харесвал Англия винаги. Единствено ако играят срещу Франция няма да съм за тях.
Между другото, на по предишното световно отпаднаха от Германия като не им признаха редовен гол преминал линията, преди ястребовото око. Не е като гореспоменатите циганчета, които постоянно получават побутвания. Аз лично не се сещам за някакво фрапантно съдийско решение в тяхна полза на големи първенства от 20 години. Може и да изпускам някое като днешното, но ме съмнява. Помня как Руни искаше да преследва Роналдо след една "ситуация" или Бекс преди години.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
botevplovdiveoe
- Контакти:
Между другото англичаните ни имат за по-голяма измет и от талибанската сган,така че,за да си им фен трябва да си наистина уникално тъпо парче.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Thsmith написа:Аз съм си харесвал Англия винаги. Единствено ако играят срещу Франция няма да съм за тях.Иначе за мен дузпа няма. Както няма и причина да смятам една от люлките на днешната цивилизация ( и то основната) за гнусна или пък да ги ненавиждам.
Между другото, на по предишното световно отпаднаха от Германия като не им признаха редовен гол преминал линията, преди ястребовото око. Не е като гореспоменатите циганчета, които постоянно получават побутвания. Аз лично не се сещам за някакво фрапантно съдийско решение в тяхна полза на големи първенства от 20 години. Може и да изпускам някое като днешното, но ме съмнява. Помня как Руни искаше да преследва Роналдо след една "ситуация" или Бекс преди години.
Англия е олицетворение на всичко, което НЕ харесваш във футбола! Коленичат преди мач, пропагандират и другите да го правят. Носят кап. лента в педалски цветове, а днес съдиите грозно ги добутаха до финала.
А за отношението им към нас може цяла книга да се напише. И няма да е от приятните.
botevplovdiveoe написа:Между другото англичаните ни имат за по-голяма измет и от талибанската сган,така че,за да си им фен трябва да си наистина уникално тъпо парче.
Винаги ми е било чудно как се държите и къде ходите за да ви имат за измет или някой да ви гледа високомерно
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
LaRgO написа:Англия е олицетворение на всичко, което НЕ харесваш във футбола! Коленичат преди мач, пропагандират и другите да го правят. Носят кап. лента в педалски цветове, а днес съдиите грозно ги добутаха до финала.
А за отношението им към нас може цяла книга да се напише. И няма да е от приятните.
С някаква зелена лента е бре
И "грозно" не са ги добутали. Имаше за мен недействителна дузпа за сметка на предишната ситуация с Кейн, която също можеше да се подмине лек контакт в атака и да е повече дузпа. Ако някой е искал да ги "добутва" най малкото нямаше да има и гол за Дания. Нз колко често си виждал да се свири нарушение за такова нещо при меле, аз в момента не мога да се сетя за такава ситуация в близките години.
Просто критерия за нарушения е абсурдно балетски и се свирят някакви абсолютно ненужни неща.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:botevplovdiveoe написа:Между другото англичаните ни имат за по-голяма измет и от талибанската сган,така че,за да си им фен трябва да си наистина уникално тъпо парче.
Винаги ми е било чудно как се държите и къде ходите за да ви имат за измет или някой да ви гледа високомерно![]()
Смисъл... аз редовно пътувам, никога на което и да е място не ми се е случвало да се чувствам така.
Вярно, че не ходя със скъсани гащи и не вадя по някоя луканка от джоба, но
Работих 4 години с англичани, ако не си черен или арабин които те са длъжни да приемат са абсолютно расистки свине. Датчаните са същата работа, там живях. Нееднократно ми се е случвало англичанин/шотландец първия му въпрос да е "ти от Англия ли си" и на отговор "Не" директно ти тръшка телефона. Говоря ти за хиляди хора с които съм работил и имам много добра идея що за хора са. Недай си боже да ти е клиент, там ще си обърше обувките в теб и ще те докладва че си му ги изцапал. Ходил съм на много места в Европа за различни периоди от време но англичаните са рядко гнусно племе
-
botevplovdiveoe
- Контакти:
Thsmith написа:botevplovdiveoe написа:Между другото англичаните ни имат за по-голяма измет и от талибанската сган,така че,за да си им фен трябва да си наистина уникално тъпо парче.
Винаги ми е било чудно как се държите и къде ходите за да ви имат за измет или някой да ви гледа високомерно![]()
Смисъл... аз редовно пътувам, никога на което и да е място не ми се е случвало да се чувствам така.
Вярно, че не ходя със скъсани гащи и не вадя по някоя луканка от джоба, но
Бил съм доста европейски страни,както в САЩ,Бразилия и Чили.Занимавам се със сериозен бизнес,така че дали съм си вадил луканка от скъсания панталон няма да коментирам.Такова неоправдано високомерие към България не съм усещал никъде другаде и не говоря конкретно към себе си,а като отношение към страната ни и българите.Навсякъде другаде съм бил посрещан страхотно и хората винаги с интерес са ме разпитвали за България.Заради това никога не съм разбирал разни образи като дебелия олигофрен,който коментираше мача тая вечер...тъжна картинка.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Thsmith написа:С някаква зелена лента е бре![]()
И "грозно" не са ги добутали. Имаше за мен недействителна дузпа за сметка на предишната ситуация с Кейн, която също можеше да се подмине лек контакт в атака и да е повече дузпа. Ако някой е искал да ги "добутва" най малкото нямаше да има и гол за Дания. Нз колко често си виждал да се свири нарушение за такова нещо при меле, аз в момента не мога да се сетя за такава ситуация в близките години.
Просто критерия за нарушения е абсурдно балетски и се свирят някакви абсолютно ненужни неща.
Срещу Германия беше в гейските цветове.
А Кейн извърши нарушение преди ситуацията за евентуална дузпа.