ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Мнениеот Pichichi » 18 юни 2021 15:08

И аз съм на мнение че Де Бройне е доста фаворизириан!
Преди беше Азар, голям хайп аха аха вече беше надминал Роналдо и Меси! :mrgreen:
Явно спора се е заформил защото той може да се окаже конкурент за златното топче ако Белгия
вземат титалата, избраха го и за най във ВЛ. Та Роналдо и Меси не са с по 45/50 гола тази година
и засега не са сред фаворитите но има време, Португалия може пак да са на финал а Роналдо голмайстор.
Има обаче 49/50 гола Левандовски но Полша са зле, така че силно представяне на някой на Еврото
може и да изтрие тази кота от голве на Лева, отделно и че Байерн отпадна "рано" в ШЛ.
Аз пък ви казвам че Маркос Йоренте е най- големия "играч правещ разлика" в момента!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Шегата настрана, КДБ не мога да кажа че все още ме е впечатлил до ниво Рикардо Кака примерно,
за Ривалдо, Ронадиньо и дума да не става. Иначе Т. Мюлер е силно подценяван но определено
топ футболист с отлична кариера и то дълга!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 15:30

И Лукаку може да влезе в сметките за ЗТ, ако Белгия стигне финал да речем или вземе тенджерата, а той вкара още няколко гола.
Много добър сезон направи и е с най-голяма заслуга за титлата на Интер в Италия.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юни 2021 15:37

Groucho написа:И Лукаку може да влезе в сметките за ЗТ, ако Белгия стигне финал да речем или вземе тенджерата, а той вкара още няколко гола.
Много добър сезон направи и е с най-голяма заслуга за титлата на Интер в Италия.

Да така си е, човека вкара доста голове и ако стане и голмайстор на ЕП и Белгия се представят добре
може да. Но всички фаворизират КДБ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 юни 2021 15:38

Pichichi написа:КДБ не мога да кажа че все още ме е впечатлил до ниво Рикардо Кака примерно,
за Ривалдо, Ронадиньо и дума да не става. Иначе Т. Мюлер е силно подценяван но определено
топ футболист с отлична кариера и то дълга!

Аз дори не виждам, как някой може да спомене КДБ в едно изречение с Кака. ;)

Колкото до Т. Мюлер, за мен винаги е бил абсолютна загадка - уж няма нищо особено в него (нито физика, нито бързина, нито техника, нито финт, нито пас, нито удар, ...... абе нищо!), а винаги е бил изключително полезен и постоянен футболист, на който може да се разчита и в най-напечения мач.
Аз лично дълбоко не харесвам немската школа, но ТМ е един от футболистите, които определено уважавам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 юни 2021 15:38

Лукаку вчера според мен имаше най-голям дял и в двете попадения. Нищо, че реално не вкара нито едното, а и не асистира. За мен винаги е бил добър нападател. Според мен доста недооценен остана в Англия, с изключение на периодите му в УБА и Евертън. :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 18 юни 2021 16:15

Според мен златното топче ще отиде за Канте, особено ако Франция се добере до полуфинал или финала, като това е много вероятно. Белгия ще бъдат смачкани, ако ги набарат Англия или Франция с тая палава защита, която имат.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 юни 2021 16:33

Баш пък Англия не знам какво прави в едно изречение с Франция. :mrgreen:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 юни 2021 16:37

За мен най-хубавото във футбола е, че всеки си има мнение. А това, че доста хора имаме различно мнение даже е положително, щото ако всички имахме едно мнение нямаше да има дискусии и щеше да е много скучно във форума :mrgreen: и да, няколко пъти ми се е случвало да гледам КДБ със същата отворена уста, с която гледах Феномена като дете.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 юни 2021 17:11

Аз и Спас Делев съм гледал така няколко пъти :)
So? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юни 2021 17:34

От Роналдо и Роналдиньо до Спас Делев, тази тема постоянно деградира.

Върни се в “Евро 2020”