ЕП 2020 (1/8-финал): Нидерландия - Чехия - 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (1/8-финал): Нидерландия - Чехия, 27.06. от 19:00
Ще е изненада Нидерландия да не се класира поне на полуфинал.
- insaneboy1
- Контакти:
Red_Neck написа:doktora25 написа: Холандците са в подем, играят вдъхновено, набират самочувствие, но като единици не ме впечатляват, а именно индивидуалната класа е стояла в основата на успехите им в исторически план. В защита без Ван Дайк също не са нищо особено.
Много приличен отбор са си.
Определено не са "Уау", ама един 1/2 финал е напълно възможен.
Като единици имат най-перспективния халф и централен защитник, което не е малко. Италия също не впечатляват като единици.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- Udoji90
- Контакти:
Един от най-добрите двубои на национално ниво, които съм гледал. 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ryumc9Hq46A[/youtube]

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
insaneboy1 написа:Red_Neck написа:doktora25 написа: Холандците са в подем, играят вдъхновено, набират самочувствие, но като единици не ме впечатляват, а именно индивидуалната класа е стояла в основата на успехите им в исторически план. В защита без Ван Дайк също не са нищо особено.
Много приличен отбор са си.
Определено не са "Уау", ама един 1/2 финал е напълно възможен.
Като единици имат най-перспективния халф и централен защитник, което не е малко. Италия също не впечатляват като единици.
Нито халфа им е най-перспективния, нито централния им защитник.
Udoji90 написа:Един от най-добрите двубои на национално ниво, които съм гледал.
Тея селекции на Чехия и Холандия в момента, ако ги побарат на настоящите звезди, от които са съставени националните отбори, спокойно си отиват почти на финал

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
е чехите с Недвед, Поборски, Барош, Колер, Росицки, Шмицер си бяха голям отбор
кой им играеше отзад не помня много, ама май Уйфалуши, Янкуловски и имаха едно бекче Зденек Григера и той не беше лош. Като добавим и Чех на вратата реално нямаха слаб пост

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Udoji90
- Контакти:
На онова първенство чехите си бяха абсолютно най-добрият отбор. Как ме беше яд, че византийците ги хлъзнаха на полуфинал - един от най-ужасните моменти, които футболната история познава.
-
- Контакти:
Udoji90 написа:На онова първенство чехите си бяха абсолютно най-добрият отбор. Как ме беше яд, че византийците ги хлъзнаха на полуфинал - един от най-ужасните моменти, които футболната история познава.
И кое му е ужасното?Били най-добрите,ама паднали от анонимния гръцки отбор

КАУЗА КОЛЕЖА!
botevplovdiveoe написа:Udoji90 написа:На онова първенство чехите си бяха абсолютно най-добрият отбор. Как ме беше яд, че византийците ги хлъзнаха на полуфинал - един от най-ужасните моменти, които футболната история познава.
И кое му е ужасното?Били най-добрите,ама паднали от анонимния гръцки отборТова,че отбора , който си подкрепял са го победили не значи,че нещо ужасно се е случило във футболната история
Мен ми беше густо как го сложиха на всички и си станаха шампиони,както се изкефих и на Лестър.Някои хора имам чувството,че искате да гледате само Реал- Барса, Юнайтед - Ливърпул и Германия - Италия.
Аз освен Германия - Италия предпочитам само по-скромни отбори да продължават и да поднасят "изненади".
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Udoji90
- Контакти:
botevplovdiveoe написа:Udoji90 написа:На онова първенство чехите си бяха абсолютно най-добрият отбор. Как ме беше яд, че византийците ги хлъзнаха на полуфинал - един от най-ужасните моменти, които футболната история познава.
И кое му е ужасното?Били най-добрите,ама паднали от анонимния гръцки отборТова,че отбора , който си подкрепял са го победили не значи,че нещо ужасно се е случило във футболната история
Мен ми беше густо как го сложиха на всички и си станаха шампиони,както се изкефих и на Лестър.Някои хора имам чувството,че искате да гледате само Реал- Барса, Юнайтед - Ливърпул и Германия - Италия.
Ти може и да имаш такова чувство, ама аз не съм от тези хора, които искат да гледат само Реал - Барса и Юнайтед - Ливърпул. Даже напротив, винаги съм харесвал изненадите във футбола.