botevist_75 написа:1914.1902 написа:botevist_75 написа:На топидиотите във футбола им организираха ' неутрално първенство" в което бяха домакини във почти всичките си мачове с изключение на един. В техния поток имаше само един по-силен отбор- Германия. В другия бяха набутани- Испания, Италия, Белгия и Франция. Може би, следващият път , за да не се преуморят до финала, трябва да са в поток с Гибралтар, Сан- Марино и Андора,
Когато трябваше помагаха реферите и ВАР. На финала бяха взети строги противоепидемични мерки- не се допускаха да пътуват хора от Италия, но за пламналата от COVID Англия, нямаше проблем,
Крайният резултат беше същият както и преди първенството, Англия си остана среден по сила отбор, нещо като Швеция, далече зад утвърдени сили на ЕП, като Чехия и Дания.
И все пак, англичаните постигнаха нещо уникално. От години в резултат на медийната истерия, много хора държаха за тях на големи първенства. За първи път на такъв форум, всички хора които познавам бяха за Итялия и нямаше нито един За Англия,
Браво Рахим, браво " големи и истински мъже", постигнахте нещо наистина немислимо.;
Искаш да кажеш, че Англия са виновни, че Испания не завършиха първи?![]()
![]()
Искам да кажа, че ако отидеш на олимпиада по ядрена физика, дори да ти дадат предварителни въпросите, дори майката и баща ти да са в журито, пак няма да си първи, понеже не ставаш за тази работа.
ЕП 2020 (финал): Италия - Англия - 1:1 FT (3:2 дузпи)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- botevist_75
- Контакти:
Re: ЕП 2020 (финал): Италия - Англия - 1:1 FT (3:2 дузпи)
Някой може ли да изпрати линк за коментарното студио на диемата след финала, че нямах възможност да го гледам...
1914.1902 написа:LaRgO написа:Не е трудно да си отговориш на въпроса защо е така. Каквото повикало, такова се обадило. Точно те са комплексарите.
На омразата не се отговаря с любоФ, розови понита и летящи прасенца.
Ами добре, аз затова казах, че щом е хубава такава комуникация няма проблем. И аз почвам така да пиша.
Виж сега, когато има уважение от едната страна, ще има уважение и от другата. Когато те наричат животно и циганин, какво отношение искаш ? Ето затова всички страни ще ни мачкат, защото нямаме топки да се защитим. Те ни обиждат, държат се надменно с нас, дори нагло, а ние какво трябва да направим ?
LaRgO написа:1914.1902 написа:LaRgO написа:Не е трудно да си отговориш на въпроса защо е така. Каквото повикало, такова се обадило. Точно те са комплексарите.
На омразата не се отговаря с любоФ, розови понита и летящи прасенца.
Ами добре, аз затова казах, че щом е хубава такава комуникация няма проблем. И аз почвам така да пиша.
Виж сега, когато има уважение от едната страна, ще има уважение и от другата. Когато те наричат животно и циганин, какво отношение искаш ? Ето затова всички страни ще ни мачкат, защото нямаме топки да се защитим. Те ни обиждат, държат се надменно с нас, дори нагло, а ние какво трябва да направим ?
Това са съвсем други неща, едно е да се защитиш, друго е да ръсиш обида след обида и никой да не взима мерки. Ако тук във форума всеки почне да вика ур за тоя и ур за другия ....... ще стане селски сбирщайн. За мен не е нормално.
- insaneboy1
- Контакти:
Сериозно ли някои тук питат що Стърлинг не бил дузпа вместо сака? Все едно тоя тъп негър нямаше да я избоци в публиката и да се хване за кухата картуна както обикновено прави. Аз точно за него чаках да му се смея на пропуска който беше сигурен, но явно треньорът и той самият знаят колко е кух и лабилен и може само да ги печели дузпите с гмуркане на което и актьор като кристиано роналдо би завидял.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Итс комин хоум ама кура му Янко.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Ponko написа:Някой може ли да изпрати линк за коментарното студио на диемата след финала, че нямах възможност да го гледам...
След последната дузпа веднага превключиха в студиото и даваха някаква блондинка. Не издържах и пуснах бенетето.
Блондинката бе треньорката на националния ни отбор по футбол - жени. Беше за Италия. Може би заслугата да я поканят е моя, защото им бях писал да разнообразяват гостите си, както и да канят повече футболистки, съдийки и т.н. 2-3 пъти преди това също го направиха, за което съм им благодарен. Редно е, трябва да ги показват по-често. И първенството не е лошо да го излъчват по телевизията. Иначе гледах студиото след мача. Боби Борисов се опитваше да си подбира думите, но езикът на тялото му не излъчваше спокойствие и безпристрастност.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Лъсна им цялото лицемерно общество, което се опитват да градят. Явно е имало доста расистки обиди от техни си фенове, та ФА е трябвало да излиза с декларация
. Иначе Саутгейт е уникално тъп треньор, поне Сака не трябваше да го слага на последната дузпа и да му разрушава психиката, по-добре поне на 3-та или 4-та дузпа да го беше сложил, момчето изглежда да е свестен нигер, има някакво добро изражение.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Честито на феновете на Италия.
По-малкото зло стана напълно заслужено европейски шампион, .... доволно
Италия си играха на топ ниво от първия мач, а щабът им от Самп пренаписа историята с уникалната серия без загубен мач.
Непонятно за мен, на финал в т.нар. "храм на английския футбол" Саутгейт излезе прекалено дефанзивно и позволи с лека ръка отборът му да бъде мачкан игрово през почти целия мач.
По-малкото зло стана напълно заслужено европейски шампион, .... доволно

Италия си играха на топ ниво от първия мач, а щабът им от Самп пренаписа историята с уникалната серия без загубен мач.
Непонятно за мен, на финал в т.нар. "храм на английския футбол" Саутгейт излезе прекалено дефанзивно и позволи с лека ръка отборът му да бъде мачкан игрово през почти целия мач.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.