ЕП 2020 (1/8-финал): Англия - Германия - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2020 (1/8-финал): Англия - Германия, 29.06. от 19:00
Бъркаш се. И в трите срещи си играха с трима централни защитници.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- KOPScousers
- Контакти:
Да, и срещу Унгария бяха 3-4-3. Поправете ме ако греша, но Льов за първи път използва такава схема на голям форум, може би защото футболистите, с които разполага вмомента, най-добре пасват на нея, нямам идея. Германия направи добър мач срещу Португалия, но те като цяло са им абонати в исторически план. Същото донякъде е и с Англия, така че не знам какво да очаквам. Абсолютно троен мач, който каквото ще да говори. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Не знам как ще продължат Англия, но ще продължат.
Откога пък започна да подкрепяш Англия?
А, да, вярно че ги беше заложил да спечелят ЕВРО 2020.

е немците са много зле, като добавим и съдбата, която има да си връща за 2010 и домакинския фактор ....поне за мен е ясна картинката, но да видим 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Ингизлите бият ли Германия пътят им към финал на Уембли е разчистен. Все пак обаче вярвам в тяхната способност на уникални издънки. 

КАУЗА КОЛЕЖА!
kingofpop написа:е немците са много зле, като добавим и съдбата, която има да си връща за 2010 и домакинския фактор ....поне за мен е ясна картинката, но да видим
То точно това е специфичното при германците - ако(колкото по-зле) изглеждат зле на пръв поглед, толкова по-лошо(става) впоследствие за противниците им.
И това не го казвам аз, а историята.
А що се отнася до домакинския фактор - като цяло изобщо не е особен фактор в сблъсъците между двата отбора.
Нещо повече - в повечето сблъсъци печели отборът-гост.
KOPScousers написа:Да, и срещу Унгария бяха 3-4-3. Поправете ме ако греша, но Льов за първи път използва такава схема на голям форум, може би защото футболистите, с които разполага вмомента, най-добре пасват на нея, нямам идея. Германия направи добър мач срещу Португалия, но те като цяло са им абонати в исторически план. Същото донякъде е и с Англия, така че не знам какво да очаквам. Абсолютно троен мач, който каквото ще да говори.
Схемата с 3-ма защитници е модерна и набираща популярност. След провала на световното 2018 г. и гласуваното доверие на Льов той искаше нещо по-драстично да промени и бе поблазнен от идеята да я наложи. Резултатите не бяха позитивни, особено в Лигата на нациите, защитата играеше слабо, но при опитите за връщане на схемата с 4-ма нищо съществено не се подобряваше, така че от такава гледна точка никой не можеше да го обвинява че иска да наложи промяната. Колкото до футболистите с които разполага дали пасват по-добре на нея е сложен въпрос, на който не може да се отговори еднозначно. Рюдигер, Гинтер, Хаверц, Госенс, Вернер, чакащите на пейката Халстенберг и Нойхаус доста често я използват в клубовете си и са свикнали с нея. Джан е многофункционален и може да играе навсякъде. За Хумелс не съм съвсем сигурен, защото този сезон Дортмунд предимно игра с 4-ма, в предни помня че често прибягваше до 3-ма, но той е там от сезон 2019/2020, за който не мога да твърдя с категоричност, но Матс не влизаше в сметките на Льов, когато тръгна да въвежда схемата.
Големият проблем идва от играчите на Байерн, които не са играли с нея, не я харесват и им е трудно да градят играта и да правят това, в което са най-добри - взаимодействията в петоъгълник с плеймейкър в неговия център. Без последния и без качествен типичен централен нападател нещата не се получават по най-добрия начин. Като се има предвид че новият треньор на баварците Нагелсман е неин привърженик и че футболистите са длъжни всичко да изпълняват и да умеят да прилагат по най-прецизния начин треньорските указания, най-вероятно посоченият проблем с играчите на Байерн ще бъде решен, но за това просто е нужно време. Не трябва обаче да се пренебрегва "това в което са най-добри" какви ползи може да донесе, особено ако се заложи на двойка опорни Горецка и Кимих с Мюлер пред тях. Гнабри е полезен на крилото, Сане е в отвратителна форма и няма място дори и на пейката, а до услугите на Зюле е по-добре да не се стига.
Хем си мисля че е по-добре Германия да излезе срещу Англия с 4-ма, хем промени точно в такъв момент не е много желателно да се правят. Тя и самата селекция с преобладаващи дефанзивни опции говори, че това по-скоро не стои на дневен ред. Може би обаче трябва да се пипнат играчите и тези, които не се представиха добре в групата да бъдат закотвени на пейката, независимо от техния статут. Към Сане бих добавил и Гюндоган, който трябва да бъде заменен в стартовия състав от Горецка. Фоланд с нищо не изпъкна и не видях какъв жокер може да е. Повече минути пък да се дават на Вернер и Мусиала.
Жалкото е че имаше играч във феноменална форма, който е здрав и можеше да бъде много полезен в схема без плеймейкър, но не е в групата по негово желание заради умора - Марко Ройс.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Англия - хайпнатата версия на Уелс или Шотландия. Много ентусиазъм, тичане и хаос. Пак ще отпаднат по най-тъпия начин от дюнерите. Саутгейт е по-зле от наш Оле във водене на мачовете 

- botevist_75
- Контакти:
Това първенство е направено за да може Англия да се нареди до колоси като Чехия, Дания и Гърция и най-накрая да спечелят ЕП или поне да играят първи финал. Всичките им мачове до финала са на 'Уембли". Разбира се, не трябва да се подценява таланта на англичаните, да бъдат селския идиот на всички големи форуми. И традицията, която има значение във футбола, че националният им отбор е около средното ниво. Нещо като Швеция. Почти винаги се класират на големи форуми и до там.
- rebelheartous
- Контакти:
doktora25 написа: какви ползи може да донесе, особено ако се заложи на двойка опорни Горецка и Кимих с Мюлер пред тях. Гнабри е полезен на крилото, Сане е в отвратителна форма и няма място дори и на пейката, а до услугите на Зюле е по-добре да не се стига.
E ти го изкара нов отбор на Байерн този бундестим.