Ериксен...Футбол или пари...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: Ериксен...Футбол или пари...

Мнениеот ImmortaL_1000 » 16 юни 2021 18:22

pomiqrat написа:Вчера няколко милиона души са получили инфаркт, защото ниският им стнадарт на живот им ебава майката и няма да получат и 1/3 от лекарските грижи за Ериксен, но за тях не пишете?

Е да пример е българският стандарт на живот.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 16 юни 2021 21:10

Само,че освен натоварването пропускате факта,че тия пичове са нацепени с химия до козирката.Нормално е понякога организма да не издържи.В крайна сметка ако някой футболист не му харесва да работи по 3-4 часа на ден и да получава по 200 палки на седмица, то винаги може да стане барман и да си спортува за здраве.Много се преекспонират нещата,много се радвам,че спасиха Ериксен,но това създаване на ореол както на него , така и на Кяер е доста филмарско и излишно.Утре ако някой от нас падне така на улицита директно го пиши бегал.Да не говорим колко деца умират или от глад или , защото нямат пари за лечение докато Eриксен кара поръчково Порше,Абумеянг си купува златно Ламбо,а Мейуедър се лигави с някакъв влогър за 10 милиона хонорар.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 21 юни 2021 10:06

Това си беше най-страховитата ситуация, на която съм ставал свидетел на футболното игрище. Единственият плюс е, че се случи на публично място, където имаше десетки компетентни медицински лица (а едва ли и те са се чувствали напълно подготвени за толкова рязко влошаване на състоянието му).

Съгласен съм, че професионалните футболисти почти винаги са в идеална спортна кондиция, но това не ги прави неуязвими. Наскоро си говорих с една лекарка, която сподели с мен, че в някои случаи точно спортистите изключително тежко изкарват коронавируса.

Иначе според мен все още е рано да се каже дали тренировъчният режим и свръхнатоварванията, на които Ериксен предполагаемо е бил подлаган, са били в основата на случилото се. Все пак съм на мнение, че не трябва да продължава да бъде разводняван футболният календар - някои от по-нискоразредните турнири за клубни и национални отбори може би са леко излишни или би могъл да се промени формата им на провеждане.

Дано Ериксен да се възстанови на 100 процента и отново да може да практикува любимия спорт.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Върни се в “Евро 2020”