ЕП 2020: Португалия - Германия 2:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020: Португалия - Германия, 19.06. от 19:00
Едно време имаше едно предавана по Канал 1 "Гол след гол".
redhooligan написа:Kато гледам Португалия умирам от яд за Унгарците, как ги изпуснаха първия мач. Ако имаха малко повече късмет можеше да имат 4т. в момента а Португалците да са на последно място в групата!
Късмета на Португалия от предното Европейско ги спаси срещу Унгария. Иначе са много надценен отбор...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

- Udoji90
- Контакти:
Интересно дали ако Кансело не се беше заразил и сега играеше срещу Госенс вместо Семедо, нямаше нещата в отбрана да изглеждат по-добре за иберийците.
Оп, 2-4. Така е, като смениха Госенс.
Оп, 2-4. Така е, като смениха Госенс.

Последна промяна от Udoji90 на 19 юни 2021 20:27, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Развалиха ми резултата. Нищо, играем за подобния нему резултат.
Реално и двата отбора са зле в защита
Германците, ако ги хване отбор със стабилна защита, ще ги разпилее, както направи Франция ...
И да не забравя - Роналдо е огромен играч...

Германците, ако ги хване отбор със стабилна защита, ще ги разпилее, както направи Франция ...

И да не забравя - Роналдо е огромен играч...
plmar написа:NOMER14 написа:kingofpop написа:ChelseaFUN написа:Попе нали нямаше шанс с Мюлер и Хавертц? Пак се показваш колко ти е чужд футбола.
брато, когато изкараш и 1/50 от парите, които аз съм изкарал от футбол, тогава говори![]()
П.П Признавам, че съм шокиран от развоя на мача
За пръв път ли гледаш Бундестима?
Попе, пак почваш да се уливаш.
Това са просто факти, колкото и да не ти се иска. Уливане в случая е при него след като твърди, че футбола ми е чужд, а аз от него изкарвам за месец колкото той за 1 година(препдолагам работи в някоя фирмица за 800-900 лв или е някъде чиновен работник без амбиция да постигне нещо повече в живота). Сам помисли и прецени дали е прав в случая той

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Последния мач портокалите и Франция правят един тото хикс и се класират и двата
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Последния мач портокалите и Франция правят един тото хикс и се класират и двата
едва ли Франция толкова лесно ще сдаде първото място без битка

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Udoji90
- Контакти:
Да, и пращат Германия на първо място в един поток с Италия и Белгия най-вероятно. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...