Група: 8
Час: 15:00
Пряко по: БНТ/БНТ ХД
Коментатори: Робърт Лазаров и Росен Станчев
Стадион: ''Мордовия Арена''
Капацитет: 44,442 места

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
organzata написа:Както каза Томето в Match Day 06:
Трябва да сте някакви ужасяващи фенове,за да гледате Колумбия - Япония и да продължите с Полша-Сенегал!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:organzata написа:Както каза Томето в Match Day 06:
Трябва да сте някакви ужасяващи фенове,за да гледате Колумбия - Япония и да продължите с Полша-Сенегал!
Тоя томето, нито го знам кой е, нито ме интересува, ама явно е тъп като гъз.
С кеф ще си изгледам Колумбия- Япония и Полша-Сенегал.
Колумбия имат много приличен отбор, и може да са една от изненадите на това СП.
Tiberius написа:ivan56 написа:organzata написа:Както каза Томето в Match Day 06:
Мда, абсолютни олигофрени са двамата с Александров. Аз им гледах само клипчето за мача на Исландия и Аржентина и повече не смятам да си губя времето с тях. Тези нямат никаква връзка с реалността.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Tiberius написа:ivan56 написа:organzata написа:Както каза Томето в Match Day 06:
Мда, абсолютни олигофрени са двамата с Александров. Аз им гледах само клипчето за мача на Исландия и Аржентина и повече не смятам да си губя времето с тях. Тези нямат никаква връзка с реалността.
![]()
![]()
![]()
За тези двама олигофрени ли става въпрос. Пфууууууууу
Дори не предположих.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта