Pichichi написа:Най-добрият отбор който аз гледах до сега на световното беше Хърватска. Не съм гледал всички мачове!
Исландия... Да извадиш от 300 000 население такъв отбор си е малко чудо...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Pichichi написа:Най-добрият отбор който аз гледах до сега на световното беше Хърватска. Не съм гледал всички мачове!
smoothc написа:Не че е нещо чутовно предвид домакинството, еуфорията и пр., но самата игра, стратегия, методика на атакуване, комбинациите, опитите за гол и пр., са толкова непривични за тях(понеже им знам стила горе долу, включ. и този в РПЛ), че на моменти имам чувството, че гледам фаворит от Шампионската лига(например Реал Мадрид на Бернабеу) срещу отбори от средно ниво.
Истината е, че Русия играят страшно добър футбол, особено като идея/стратегия и хубаво е, че им предстоят два мача срещу класни отбори, за да се уточни и най-ясно за какво иде реч.
В този си вид Русия определено може и да елиминира Португалия/Иран/Испания.
Срещу Уругвай не мисля, че ще загубят, сякаш към Х отиват нещата, но да видим.
SilentKiller написа:Нещо май си гледал друг мач. Испания отправи 17 удара към вратата на Иран, което е далеч от "посредствена игра", ако приемем че под това разбирате разцъкване между халфове без удари към вратата на противника. Най-добре си коментирайте вашата Италия, която отсъства от това Световно.
Много е вероятно и двамата треньори да поразтъпчат резервите...
pampi написа:Pichichi написа:Най-добрият отбор който аз гледах до сега на световното беше Хърватска. Не съм гледал всички мачове!
Исландия... Да извадиш от 300 000 население такъв отбор си е малко чудо...
Pichichi написа:Един евентуален 1/8 финал Португалия- Уругвай ще е върха на икономичния футбол клонящ към продължения и дузпи.
SilentKiller написа:...а дефакто тези споменати удари малко в по-правилната посока са си 6 гола. Затова не се хващай толкова за статистиката - доста често не отразява реално нещата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост