Мнениеот doktora25 » 17 юни 2018 23:53
Поздравления за Мексико и феновете им за силния мач който изнесоха, напълно заслужена победа. Лош старт на кампанията на кампанията за бундестима, но нищо не е загубено.
Доста неща тук се казаха, но никой не коментира някои очевадни неща, които максимално ме нервираха през цялото второ полувреме, а именно безобразните решения на Льов след почивката. Стартовият състав за мен бе ОК, изглеждаше почти ясен. Дали Ройс ще започне на мястото на Йозил или Дракслер не бе най-важното. Видя се обаче че това не сработи - нападението не функционираше достатъчно добре, а и в средата на терена липсваше стабилност и се допускаха недопустимо много контраатаки. Отделно левият фланг не работеше както трябва, но към Платенхарт не бих бил твърде критичен. Безобразно тикитакане почти цял мач. Ядоса ме най-много това, че Льов абсолютно нищо не предприе на почивката. Нямаше смени, явно доволен от видяното. После когато ги почна вместо да запуши дупките в центъра той направи точно обратното - изкара основния си разбивач за сметка на атакуващ халф, оставяйки най-добрия си полузащитник и най-добър стрелец на далечни разстояния отзад. Вместо това еднотипните футболисти отпред в сбъркана схема само си пречеха. Най-логичното решение в този случай бе на мястото на Йозил - Гюндоган или в най-лошия случай експеримент с Руди или Горецка. Втора смяна - централен нападател заменя бек. Трудна за асимилиране и оправдание. Дори в този случай идеята да е преминаване към схема с 3-ма защитници не мисля че и това е добро решение, тъй като Кимих бе един от най-полезните в градивен план и по неговия фланг ставаха от време на време смислени взаимодействия. Трета смяна - Бранд вместо Вернер. Добре от гледна точка че Вернер не направи силен мач, а Бранд се включи нелошо. От гледна точка на постове обаче отборът заигра с 5-ма типични атакуващи халфове без каквито и да е дефанзивни качества, без ясна идея какво точно да правят, а нерядко и 4-ма ако са си пречат.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!