Pichichi написа:1:1 и в последния кръг Дания отпадат след загуба.
Амин

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Pichichi написа:1:1 и в последния кръг Дания отпадат след загуба.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Мощно за кенгурата. Този тъп отбор на Дания не трябва да продължи напред.
SilentKiller написа:Сега като се сея за мача Перу - Дания, ами те перуанците изтърваха 3-4 чисти положения за гол и мача си беше троен. Австралия както се вижда са най-слабия отбор в групата и Франция едвам ги би с доза късмет, така че мача Франция - Перу ми се струва директен за това кой ще продължи.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта