СП (полуфинал): Хърватска - Англия - 1:1 FT (2:1 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: СП (полуфинал): Хърватска - Англия - 1:1 FT (2:1 aet)
Мед ми капе на сърцето, че мазните англичани отпаднаха. Отпадането на Германия го превърнаха в национален празник и си го получиха. Браво на хърватите! Още от началото бях за Германия и Хърватия.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Furious_Monk
Англичаните изиграха мача като тотнъмци. Дори започнаха идеално...а накрая краката омекнаха. Но поне се постараха.
Жалко е, че посредствен футболист като Перишич го изкарват едва ли не световна класа заради един гол, но все пак, всеки има своя момент на слава, а този гол бе от изключително значение.
Жалко е, че посредствен футболист като Перишич го изкарват едва ли не световна класа заради един гол, но все пак, всеки има своя момент на слава, а този гол бе от изключително значение.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- slash1912
- Контакти:
barca4ever написа:slash1912 написа:barca4ever написа:slash1912 написа:barca4ever написа:Днес футбола победи, не може с 1 удар и от фаул, с голове половината от дузпи, да идеш на финал. Браво на Хърватия, а за английските дървета it's going home![]()
Някак си не те ли е срам да пишеш за дървета,като тоя от аватара ти си замина още на осминафинал,а?
Тоя на аватара ми е един от най-великите играчи в историята, и Аржентина да бяха играли с Колумбия и Швеция щяха са на 1/2 финал, и в групата да помпат мускули срещу Панама, а дърветата ако бяха в групата на Аржентина, нямаше и да излезнат и същия тоя където ми е на профилната изведе родината си до финал и ако не беше едно дърво на име Игуаин щеше да стане и шампион преди 4 години.
Тоя на аватара ти е абсолютна 0 за Аржентина,а ако не е в един от най-добрите състави на Барселона,няма да е и в 20 -тицата на най-добрите футболисти
Меси ако не беше гаучовците нямаше и да са в Русия
Т,ва ще му го броим за успех,от мен да мине

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
IvailoRz написа:То па голям праз че ще е на балканите ,като ще е в държавица ,която при всеки удобен случай ще ти натяква че са били световни шампиони
Или страна, която десетилетия ти натяква, че те е била в две световни войни, при това незаслужено. Скара, ракия, хора и ръченици фор евъ

Сега Лукако с 3 гола срещу тях на мача за третото място и голмайстор

А... и да, коментаторът трябва да бъде поправен: футболът като съвременна игра си има родина и тя не е Англия, а е Уругвай.
Последна промяна от matador1 на 12 юли 2018 00:06, променено общо 2 пъти.
Браво на Хърватска. Бориха се до края и спечелиха. Англичаните отново бяха един балон, който го надуваха, надуваха и накрая се спука. За мен, положението в края на първото продължение си беше дузпа. Манджукич игра с топката и вратаря направо го отнесе. За малко да му счупи крака.
Тони Адамс се оказа болезнено прав! Да му мислят французите на финала
ако съм на мястото на Дешан, Льорис задължителна пейка!
И Джак позна че резервите на Белгия и Англия ще разцъкат още веднъж на това световно в мач без значение!
Хвала!

И Джак позна че резервите на Белгия и Англия ще разцъкат още веднъж на това световно в мач без значение!
Хвала!
Furious_Monk написа:Англичаните изиграха мача като тотнъмци. Дори започнаха идеално...
Именно.
И като им изравниха загубиха ума и дума и някакси забравиха как се играе тая игра. Неопитни момчета, кво да ги правиш.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Много ми хареса как Пикфорд, вместо да се извини, се разкрещя на Манджукич след като го срита в бедрото и после Марио му вкара в общи линии при идентична ситуация. Instant karma.

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС Да да да! Имам чувството, че останах без глас след втория гол на хърватите! Айдееее, прехваленият отбор на Албиона и още по-прехваленият Саутгейт да си към хоумват с дървените медали! Давайте Белгия и давайте, хървати, смачкайте франсетата на финала!!!!!!! След тези 360 минути усилия, пот и мъка, вие го заслужавате най-много!
Pichichi написа:Реалността е такава че Англия не успя да победи нито един отбор който има ниво! Дори с/у слабата Колумбия бяха на прага на отпадането. За сметка на това слушахме много глупости колко велики и силни били звездите от най- висшата лига повтаряни от псевдо коментатори/журналисти и феновете на Англия!
Че кой от тях е звезда там?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.