metodito написа:Този трябва да бъде съден на футболен трибунал!

Нема такъв тапир!
Иначе Мбапе е маниакален футболист. Дано урусите не му счупят краката. И дано не отиде в Англия. Където краката му със сигурност ще бъдат счупени (Испания е неговото място)! Оставяйки настрана обаче Мбапе, за мен вчера имаше един титан за французите на терена - ПОГБА. Страхотно израстване на това момче. Черноработник, играещ единствено и само за отбора! В Юве имаше навика да си играе някаква си негова игра, но вероятно покрай Моу е пораснал в главата. Ако Мбапе не беше побъркал аржентинците, спокойно бих му дал MVP на мача.
Ако аржентинците не бяха паднали, нямаше да има никакви спорове, че играч на мача е ди Мария. Е, журналистите можеше и да не го забележат, както не забелязват и Погба, има си едни звезди, набелязани още преди първенството, явно и те са си звездите, каквото и да играят. Журналисти, кво да ги правиш. А Сампаоли всички го нарочихте за некадърник, а той направи от скромния Чили два пъти поред носител на Копа Америка, сега го няма, и чилийците ги няма на първенството. Има грешки, най-добрия си футболист го беше изтеглил на крилото, а основния проблем е, че прекалено залагаше на Меси и се опитваше да направи целия отбор по негов вкус. Все пак не бяха безпомощни вчера, отпаднаха от силен отбор. Аз, ако зависеше от мен, нямаше да бързам да го гоня само заради татуировките и предоверяването на Меси.