Трябвало да излезот новине коефициенти. Ам че аз да няма да пробвам 2.02 кат им стане, га не щат десет кинта, ако щат. Няма да има залог!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dreben23 написа:Хърватите не може ли да ги прецените, че биха 2-0 Нигерия, 3-0 убития ми отбор и Исландията 1-2 , която пък взе Х 1-1 от мойне убитаци и падна 2-0 от Нигерия. Не са страшни бре, те дори още не са срещали по-класен отбор. Слушате непрекъснато назначените анализаторче в телевизиите от букитата и те за това им плащат да на будалкат за залозине. Глей ся някое друго назначено буки веднага ще ме контрира! Ама да кажа ли на момците, че не ми дадоха да заложим на световния шампион вчера! Мафияя!![]()
Трябвало да излезот новине коефициенти. Ам че аз да няма да пробвам 2.02 кат им стане, га не щат десет кинта, ако щат. Няма да има залог!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Хърватите няма как да мечтаят за по-лесен път до финала. да видим ще се осерат ли типично по балкански
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта