СП (1/8 финал): Испания - Русия - 1:1 FT (4:5 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Re: СП (1/8 финал): Испания - Русия - 1:1 FT (4:5 aet)

Мнениеот hhandsome » 01 юли 2018 20:10

Те руснаците могат и да атакуват. Тоя пич Черишев ги чува доста нещата. Това че днеска са играли така говори за една тактическа зрялост. Срещу смотания тикитака испано-цигански футбол точно така се противодейства. Поздравления!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 юли 2018 20:11

Unforgiven_M написа:
LSFC 1914 написа:Русия - Хърватия 1/4 финал

Напълно е възможно руснаците да достигнат до 1/2 финала, а защо не и финала. :ugeek:

Защото не всички ще бъдат беззъби като Испания днес ;)

Абсолютно, Русия няма шанс срещу останалите отбори. Те испанците едва биха Иран и направиха равен с Мароко.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 юли 2018 20:11

matador1 написа:BTW, таки-така е анти-футбол по-дефиниция. Извращение е, че това нещо стигна до решителна победа през 2010 г. Дори Германия като го заигра се излоги пагубно. Същото важи и за Испания вече два Мондиала. Това нещо е тежко като наркотик обаче и не се отказва явно лесно.

Испания 2010 си бяха най-добрият отбор, пълни с лидери в добрите си години....Пуйол, Иниеста, Шави, Касияс, Вия.....очакваше се да станат шампиони тогава и далеч не играеха само тики-така
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 01 юли 2018 20:12

hhandsome написа:На мен ми мирише на УРУГВАЙ световен шампион! Айде УРУСИ, държава с население на половина от България има супер футболисти, 2 пъти световен шампион, и мачка наред! После се оправдавайте че проблема в Тaтapистан било малкото население! :)

И на мен ми се иска да са те при това положение но трябва и Кавани и Суарез да играят. При тях проблемът е само липсата на креативни халфове но компенсират с уникална защита и бързи контри.
Последна промяна от insaneboy1 на 01 юли 2018 20:14, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 юли 2018 20:13

insaneboy1 написа:
hhandsome написа:На мен ми мирише на УРУГВАЙ световен шампион! Айде УРУСИ, държава с население на половина от България има супер футболисти, 2 пъти световен шампион, и мачка наред! После се оправдавайте че проблема в Тaтapистан било малкото население! :)

И на мен ми се иска да са те при това положение но трябва и Кавани и Суарез да играят. При тях проблемът е само липсата на креативни халфове но компренсират с уникална защита и бързи контри.

след Бразилия и аз съм за урусите вече, според мен Бразилия ще станат и тук форума ще потъне в скръб как всички мразят Неймар не ми се мисли ква тъга ще е :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: СП (1/8 финал): Испания - Русия - 1:1 FT (AET )

Мнениеот Unforgiven_M » 01 юли 2018 20:13

matador1 написа:То пък голът на Испания щото не беше авто-гол :lol: :lol: :lol: Белогвардейците вкараха всичко :mrgreen:

Е поне имаха още няколко 'удара".
По-рано написах, че който и да продължи ще е тъжно, зашото не заслужава. Но все пак винаги давам предимство на отбора, който опитва, макар и недостатъчно, а не на този, който чака дузпите, щото друго не може :)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 01 юли 2018 20:14

diplomat написа:
Unforgiven_M написа:
LSFC 1914 написа:Русия - Хърватия 1/4 финал

Напълно е възможно руснаците да достигнат до 1/2 финала, а защо не и финала. :ugeek:

Защото не всички ще бъдат беззъби като Испания днес ;)

Абсолютно, Русия няма шанс срещу останалите отбори. Те испанците едва биха Иран и направиха равен с Мароко.

Пълни дървета са. Единственият им шанс виждам, ако някак днес Дания излъже Хърватия.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 юли 2018 20:15

Поредното фиаско с ВАР, тая система е ненужна ако няма да се свири каквото се вижда.
Испанците държаха повече топката, но опасностите пред вратата на Русия небяха много. И двата отбора неиграха добре, а и бяха много изморени в края. При дузпите вече всичко е шанс....... Очаквах Пике да пропусне ;) :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 юли 2018 20:16

kingofpop написа:щом ви се гледа подобна мъка още 1 мач явно сте мазохисти....Испания беше ясно, че са макс до 1/4 финала, просто щеше да е по-готино Хърватия да ги набие отколкото да гледаме антифутбола от днес и след 4-5 дена

С Испания напред със сигурност щеше да бъде подобна мъката на четвъртфинала. Руснаците в следващия мач могат да забъркат пак бетона, но могат да играят и открито, кой ги знае. Антифитболът на домакините на това световно се изразява във вкарани 9 гола до този момент. Стотиците зрелищни разигравания на футболистите на Йеро са довели до 7 гола в четири мача.
Да, аз бях за домакините в този мач, дано се стигне и до епичен полуфинал Англия - Русия :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 юли 2018 20:21

Руснаците в следващия мач могат да забъркат пак бетона, но могат да играят и открито, кой ги знае.

Не, абсурд е да повторят подобна стратегия, просто защото нито Хърватия, нито Дания са толкова отвратителни(като стил) като испанците.
Нищо чудно даже руснаците да имат и повече пасове в следващия си мач от противника. То какво беше днес - 1000+ vs 200(или там колко бяха).
Може да има някакъв бетон, но той ще е евентуално в последните минути, ако водят в резултата.
Да елиминираш отбор с такъв неприятен стил, още повече и гранд, мисля че със сигурност би те накарало да демонстрираш атакуващия си режим и способности в следващия мач, още повече че и статуса на Дания/Хърватия едва ли би бил толкова респектиращ.
Последна промяна от smoothc на 01 юли 2018 20:25, променено общо 1 път.

Върни се в “World Cup 2018”