YANTRA_FOREVER написа:Чудесни мачове днес, които отлично се вписват в профила на това световно - битка, драма и доста хъс за победа. Утре не знам какво да очаквам. Притеснявам се, че Хърватите много обичат да правят болезнено тъпи мачове в елиминационната фаза, а датчаните също не са много против подобни неща

Точно, показват често балкански манталитет. И мен ме притеснява това. А и треньора им. На това първенство явно треньорите играят роля. Страхувам се, че може да си направят беля. На хартия са фаворити. А датчаните могат да убият всеки мач от скука. След провала на европейското, днес ще си проличи става ли или не това прословуто тяхно поколение. Все пак Крамарич отпред е страхотен футболист. Да видим.
Що се отнася до братушките и испанците... Щеше да е хубаво на Русия да им се беше паднало нещо по-лесно, ама не би. Все пак очаквам да не се дадат без бой, а допускам даже и продължения.
Жалко за Аржентина, но с треньор идиот, това е.
А, още една треньорска недомислица. Да имаш Тувен и Гризман, а на върха на атаката ти да е Жиру. С Гризман като острие, аржентинците можеха спокойно да поемат още два гола. Да имаш Жиру на върха , прави от френския отбор скъпа бутилка с добро шампанско. Ако не махнеш тапата (Жиру) обаче, френското шампанско може и така да не гръмне.