bilyaletdinov написа:Kaто гледам състава на Сити всичките им играчи продължават напред на Мондиала, е без Гюндоган![]()
Не знам какво бездушие визираш, след като до преди 2 дена говореше за разгроми над Корея и как тоя мач щял да е повратния. Швабите играят безумно слабо и безидейно в атака, едва биха Саудитите и напълно заслужено са аут от уравнението с оглед на играта си през последните години. Щом играч с 15 гола и 15 асистенции няма място в отбора, какво правят там Мюлер, Ройс и Гомес. Тоя каиш Бранд ще гние в уникално силната Бундеслига още дълги години, ей така щото е уникален играч.
Няма да спра да го повтарям. Същият този отбор със същите тези играчи играеше по същия шампионски начин както преди 4 години до 31.12.2017 г. Мюлер, Ройс и Гомес са доказвали своите качества многократно. Резултатите от контролите след това не мислех че имат каквото и да било значение, но може и да съм грешал. Играта срещу Мексико и Швеция беше безобразна. Очаквах, че щастливият финал на мача срещу скандинавците ще събуди отбора, защото проблемът за мен е изцяло психологически (просто всички играха на 5 или 10 % от реалните си възможности), само че не се получи и отпадането е напълно заслужено.
Бранд наистина е уникален играч, един от най-добре представилите се в 3-те мача, доколкото може да се говори за подобно нещо. И аз му пожелавам още дълги години в Бундеслигата, защото тя има нужда от него.