СП (групова фаза): Англия - Белгия - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП (групова фаза): Англия - Белгия (28 юни от 21:00)
5:2 са.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

За втори път ме е яд, че пропускам залог 0:0 на това световно след Франция - Дания. Особено англичаните са изключително жалки във фаза атака. Стигнат до вратата и там задължително трябва да провалят нещата. Белгийците поне се опитват да създават положения и отправиха удари. Тия ги е страх, та да не вземат случайно да вкарат гол... Надявам се второто полувреме да ме опровергаят, защото са много смешни и жалки тия сметки.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
k_oleto написа:7:2 са жълтите картони (с последните два), което значи, че ако Англия иска да са втори, трябва да си изкарат 6 жълти второто, което ми звучи нелепо.
Тъй че.........и интрига за картоните няма
5:2
- insaneboy1
- Контакти:
ми като не могат да си изкарат 6 картона ще си вкарат автогол, че по-лесно 

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
veni__85 написа:insaneboy1 написа:veni__85 написа:Белгия поведе с два картона.
преди тези картони кой се водеше на първо място?
Към този момент Англия е на първо място. Ако мачът завтрши равен, за да излезнат белгииците първи англичаните трябва да получат 4 жълти или един жълт и един директен червен картон.
Ако англичаните получат три жълти картона никой няма да е първи или втори преди монетата да реши.
точно така....въпросът е Англия ще се правят ли на лисици или ще си държат първото място.....втория играе 1/8 финал с Колумбия вместо Япония.....но пък на 1/4 финал Швеция/Швейцария вместо Бразилия си е чудовищна разлика....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

k_oleto написа:7:2 са жълтите картони (с последните два), което значи, че ако Англия иска да са втори, трябва да си изкарат 6 жълти второто, което ми звучи нелепо.
Картоните са "само" 5:2. Така,че има шанс.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Овчата глава очаквал зрелище от този мач.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
ivo77 написа:k_oleto написа:7:2 са жълтите картони (с последните два), което значи, че ако Англия иска да са втори, трябва да си изкарат 6 жълти второто, което ми звучи нелепо.
5:2
да, моя грешка
5:2 са картоните
и 5:2 да са - на Англия им трябва червен

Белгия ще се задоволи да играе с Колумбия ли !?

Стоунс май се контузи леко.