https://www.facebook.com/GoalEspanol/videos/10156585380082272/?hc_ref=ARTrjhC89PjFx4b8J2BmL2RAhOWR2evoFmVydd60PR0HkUVzlpCpolAYVZoaAkQWOJs
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
doktora25 написа:terans написа:Стискам палци за отбори като Хърватска и Испания.
И испанците не са по-различни. Диего Коста, Тиаго Алкантара. Давид Силва е от смесен брак.
diplomat написа:doktora25 написа:terans написа:Стискам палци за отбори като Хърватска и Испания.
И испанците не са по-различни. Диего Коста, Тиаго Алкантара. Давид Силва е от смесен брак.
То и хървати реално няма - това са просто едни католицизирани сърби.
doktora25 написа:Не знам какво стана на турнира като цяло. Струва ми се, че демони са се вселили в 2/3 от отбора и не щат да излязат. Същите тези играчи с 2-3 изключения размазаха Бразилия със 7-1 съвсем не отдавна. Спечелиха си квалификационната група без загубена точка. Какво пресищане, какви 5 лева - 1 шампионска лига и 1 световна титла? Играчите на Реал преситиха ли се, испанските национали? Необходими са обаче някои кардинални промени в бундеслигата и националния отбор и дано това ги катализира.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
terans написа:Що не го кажеш това в Загреб
diplomat написа:terans написа:Що не го кажеш това в Загреб
В Дубровник става ли?
terans написа:diplomat написа:terans написа:Що не го кажеш това в Загреб
В Дубровник става ли?
От мен да мине става
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта