СП 2018: 26 юни от 21:00 Нигерия - Аржентина - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2018: 26 юни от 21:00 Нигерия - Аржентина - 1:2 FT
Като видях Чакър в началото и ми стана ясно, че Нигерия се прибира в къщи. Турчина е винаги на линия когато има нужда от него.
Много, много слаби аржентинци на това световно. Имаха късмет в този мач, Нигерия спокойно можеше да вкара втори гол и мачът да приключи. Освен гола, Меси нищо друго не направи.
Дибала гледа от пейката, Агуеро влиза в последните минути, а Икарди, който щеше да е адски ценен играч, не е повикан. Не е достатъчно сампаоли да бъде уволнен.
Дибала гледа от пейката, Агуеро влиза в последните минути, а Икарди, който щеше да е адски ценен играч, не е повикан. Не е достатъчно сампаоли да бъде уволнен.
Pichichi написа:На аржентинците им се била получила играта днес!
![]()
![]()
![]()
На СП най-важното е.... резултатът да ти се получи, особено в елиминационната фаза

Останалото е плява

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
хахаха БАхти измъчината победа . Аржентина не показаха кой знае какво . Дузпата смешна , пасове грешни отново някой играчи седът и гледат топката . Мисля че следващия кръг им последен .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Ако гледаме реално, Франция няма какво повече да покажат. Докато Аржентина не показва нищо до момента, играе на 30% от възможностите си. Франция са дотук.
[center][/center]Maradona & Stoichkov - HOMBRES GRANDES !!!
ARGENTINA написа:Ако гледаме реално, Франция няма какво повече да покажат. Докато Аржентина не показва нищо до момента, играе на 30% от възможностите си. Франция са дотук.
Само се чудя кое е по-неадекватно - мнението ти или подписа...
Red_Neck написа:Pichichi написа:На аржентинците им се била получила играта днес!
![]()
![]()
![]()
На СП най-важното е.... резултатът да ти се получи, особено в елиминационната фаза![]()
Останалото е плява
Резултатът е страхотен, да се нацепиш на Франция още на осмина финал...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Tiberius написа:Та аз да попитам с какво тази циркова трупа заслужаваше да отиде на 1/8 финал?
С това, че се класира втора в групата си.

Други въпроси?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
И каква стана тя, Аржентина и Португалия могат да се срещнат в евентуален четвъртфинал. И ако за меситата съм почти сигурен, че ще счупят Франция, то роналдовците въобще не са фаворит срещу Уругвай.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Първо трябва да поздравим хърватите, че играха феърплей и второ, в решаващата битка между Аржентина-Нигерия по-опитният отбор спечели заслужено.
Нигерия са симпатичен отбор, но успокоението, че и равният им стига им изигра лоша шега, а на практика имаха няколко възможности да спечелят мача, особено в минутите преди гола на Маркос Рохо(който тотално засенчи Игуаин и ко. с този фамозен завършващ удар). Любопитното е, че на СП 2014 Рохо вкара победния гол за 3-2 срещу Нигерия(+ два на Меси).
Аз лично очаквам положителна промяна на Гаучосите и предвид товара който падна от раменете им, мисля че ще се активизират, едно на ръка, че Сампаоли най-после напипа точния състав(смени шарана Кабалеро, пусна Банега и Рохо титуляри и някои детайли се промениха към добро).
Франция преминаха сравнително лесно групата, с нотка късмет в някои моменти + индивидуална класа, но сякаш не успяха да създадат впечатление за някаква устойчивост.
Очаква ни голям мач, в който на хартия Франция е лек фаворит, но изпитанията през които преминаха Аржентина, мисля че ще им даде т.нар. ментално предимство!
p.s.
Чакър за първи път беше безупречен, чак не можах да го позная. И като решения и като ръководене/комуникация.
p.s.
THE G.A.M.E, честито! Продължаваме напред!
Нигерия са симпатичен отбор, но успокоението, че и равният им стига им изигра лоша шега, а на практика имаха няколко възможности да спечелят мача, особено в минутите преди гола на Маркос Рохо(който тотално засенчи Игуаин и ко. с този фамозен завършващ удар). Любопитното е, че на СП 2014 Рохо вкара победния гол за 3-2 срещу Нигерия(+ два на Меси).

Аз лично очаквам положителна промяна на Гаучосите и предвид товара който падна от раменете им, мисля че ще се активизират, едно на ръка, че Сампаоли най-после напипа точния състав(смени шарана Кабалеро, пусна Банега и Рохо титуляри и някои детайли се промениха към добро).
Франция преминаха сравнително лесно групата, с нотка късмет в някои моменти + индивидуална класа, но сякаш не успяха да създадат впечатление за някаква устойчивост.
Очаква ни голям мач, в който на хартия Франция е лек фаворит, но изпитанията през които преминаха Аржентина, мисля че ще им даде т.нар. ментално предимство!
p.s.
Чакър за първи път беше безупречен, чак не можах да го позная. И като решения и като ръководене/комуникация.
p.s.
THE G.A.M.E, честито! Продължаваме напред!
Последна промяна от smoothc на 26 юни 2018 23:38, променено общо 2 пъти.