СП 2018: 26 юни от 21:00 Нигерия - Аржентина - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СП 2018: 26 юни от 21:00 Нигерия - Аржентина
От мен 3:1 за Аржентина и феномален мач на Лионел Меси . Ноооооооо истината е ,ч е Аржентина нямат колектив , няма отбор / е все пак не съм някакъв супер анализатор/ , напомнят ми за отбора на Франция от СП 2010 , когато Анри игра с ръка при гола срещу Ирландия и след това французите буквално се разпаднаха
-
- Контакти:
the_black_shadow написа:От мен 3:1 за Аржентина и феномален мач на Лионел Меси . Ноооооооо истината е ,ч е Аржентина нямат колектив , няма отбор / е все пак не съм някакъв супер анализатор/ , напомнят ми за отбора на Франция от СП 2010 , когато Анри игра с ръка при гола срещу Ирландия и след това французите буквално се разпаднаха
феномален = феноменален естествено
hydetoshi написа:Ситуацията при Аржентинците много прилича на тази ,която се получи в нашия отбор в САЩ 94 след 0:3 от Нигерия. Легенди се носят за среднощната среща в една от стаите на хотела, "мъжките разговори" и шамарите,които са си раздавали нашите,но след това се вдигнаха и стигнахме до полуфинал. Надявам се и при аржентинците да е имало някаква подобна среща и да се измъкнат от неприятната ситуация.
П.П. Предполагам,че много хора стискат палци точно за обратното.... Да видим какво ще стане.
Разправят се и разни други истории, как след неубедителното начало на германците през 74-та, Бекенбауер е поел командването от Шьон или как през 58-ма, след неубедителни първи два мача на бразилците, шефовете, заедно с играчите, упражнили сериозен натиск върху Феола и той, макар че хич не бил съгласен, пуснал в игра Пеле и Гаринча... Ама тука някак си не виждам кой и какво може да направи.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- slash1912
- Контакти:
Ромеро пак не е титуляр
Или тренера нещо му е набрал или е по-слаб и от Кабайеро.

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
защо написа:hydetoshi написа:Ситуацията при Аржентинците много прилича на тази ,която се получи в нашия отбор в САЩ 94 след 0:3 от Нигерия. Легенди се носят за среднощната среща в една от стаите на хотела, "мъжките разговори" и шамарите,които са си раздавали нашите,но след това се вдигнаха и стигнахме до полуфинал. Надявам се и при аржентинците да е имало някаква подобна среща и да се измъкнат от неприятната ситуация.
П.П. Предполагам,че много хора стискат палци точно за обратното.... Да видим какво ще стане.
Разправят се и разни други истории, как след неубедителното начало на германците през 74-та, Бекенбауер е поел командването от Шьон или как през 58-ма, след неубедителни първи два мача на бразилците, шефовете, заедно с играчите, упражнили сериозен натиск върху Феола и той, макар че хич не бил съгласен, пуснал в игра Пеле и Гаринча... Ама тука някак си не виждам кой и какво може да направи.
Хелмут Шьон е институция и един от най-великите треньори на Западна Германия, точно Бекенбауер да седне да реди състава и да му бъде позволено ми е крайно съмнително и неправдоподобно
ГООООООООООЛ
[center][/center]Maradona & Stoichkov - HOMBRES GRANDES !!!
ако Португалия бие Уругвай и Аржентина бие Франция....на 1/4 финал Меси срещу Кристиано ще е епично във форума
(в случай, че Аржентина сега се класират де)

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

slash1912 написа:Tiberius написа:slash1912 написа:За доброто на играта е редно Аржентина да продължи!
Какво означава " за доброто на играта". Нека продължи този, който си заслужи на терена.
Означава,че за мен като неутрален зрител мачът Аржентина -Франция предизвиква по-голям интерес,отколкото Нигерия-Франция примерно.
Не и за 200 милиона нигерийци!
slash1912 написа:Ромеро пак не е титулярИли тренера нещо му е набрал или е по-слаб и от Кабайеро.
Ромеро е контузен и изобщо не е в отбора

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

slash1912 написа:Ромеро пак не е титулярИли тренера нещо му е набрал или е по-слаб и от Кабайеро.
Ромеро не е на световното.
Arsenal- a new era begins ! Again!...