СП 2018: Иран - Испания - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SilentKiller

Re: СП 2018: Иран - Испания , 20.06. от 21:00

Мнениеот SilentKiller » 21 юни 2018 00:44

Да, Уругвай тихо и кротко си трупа по 3 точки с по 1 гол като не са и допуснали гол в два мача. Треньорът им е опитен (Оскар Табарес), вече 12 години е начело на Уругвай, докара ги до 1/2финалите на СП 2010, така че не са за подценяване, особено ако Суарес и Кавани навлязат във форма за елиминациите лошо им се пише на противниците. :)

hydetoshi
Контакти:

Re: СП 2018: Иран - Испания , 20.06. от 21:00

Мнениеот hydetoshi » 21 юни 2018 05:55

SilentKiller написа:Да, Уругвай тихо и кротко си трупа по 3 точки с по 1 гол като не са и допуснали гол в два мача. Треньорът им е опитен (Оскар Табарес), вече 12 години е начело на Уругвай, докара ги до 1/2финалите на СП 2010, така че не са за подценяване, особено ако Суарес и Кавани навлязат във форма за елиминациите лошо им се пише на противниците. :)

И коментаторите все повтарят ,че Табарес е треньор на Уругвай от 12 години. Да , треньор е в последните 12 години,но той им беше треньор и преди това. Той ги води и на Световното в Италия 1990 (преди 28 години).
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: СП 2018: Иран - Испания - 0:1 FT

Мнениеот Red_Neck » 21 юни 2018 08:37

Вчера по време на мача чух, че последната загуба на Иран в официален мач е от предното Световно (1:3 от Босна и Херцоговина).
Проверих инфото ... и се оказа вярно :)
В този период Иран има загуби в приятелски мачове от Ирак, Тунис, Швеция и Турция.
За 45 мача (заедно с приятелските) Иран е допуснал само 22 гола и има 28 мача без допуснат гол.
Голмайсторът на Ередивизие Джаханбаш има 21 гола и 12 асистенции за сезона! Едва ли всичките ни легионери общо имат толкова, но това е друга тема.
С 2 думи, Иран съвсем не е типичният аусайдер (за какъвто го смятаме по презюмпция) и снощи изиграха почти перфектен мач в тактическо отношение. Футболът не е спрял да се развива географски и ФИФА (колкото и корумпирана организация да е) има голяма заслуга за това.

Колкото до представянето на Испания снощи, късметът определено ги покри. На Дзверо яко му върза ... ;)
Общо взето мача беше изнесен от Андрес, Буси, Иско и Рамос.
Нивата е дълга, но Де Хеа във втори мач показва несигурност, Пике тотално е дръпнал ръчната, от Карвахал и Жорди се очаква много повече в атака а Давид Силва създава впечатление на муха без глава.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 юни 2018 11:29

Не знам какво ви хареса в Иско и Иниеста снощи но точно 3-ката Иско,Силва и Иниеста за мен бяха
леко длъжници в преставянето си. Според мен трябва по-бърз играч като Асенсио да заеме мястото
на един от 3-та, доста бавно играха. Иначе Йеро правилно беше предвидил че му трябва леко по
атакуващ отбор защото Иран ще се окопат та беше подменил Коке с Иниеста и съответно се появи
Лукас Васкес като титуляр.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юни 2018 13:22

Като цяло стратегията на иберийците за отбелязване на гол, си бе погрешна.
Имаха шанс при попадението на Бай Диего, но преди това не можем да кажем, че са имали някви супер ситуации за гол.
Че и след като поведоха, бихме могли да кажем подобно нещо.
Даже иранците имаха 2 положения, които си бяха най-опасни в мача.
Ремито нямаше да е назаслужено, но парадоксалното е, че и двете страни могат да си извадят изводи, че тактиките им бяха погрешни.
За испанците споменах - просто не генерираха достатъчно напрежение в оф. план, а азиатците показаха, че могат да атакуват опасно. Точно за това остава загадка, защо го показаха чак след като изостанаха в резултата.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 21 юни 2018 13:38, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 21 юни 2018 13:30

Red_Neck написа:Вчера по време на мача чух, че последната загуба на Иран в официален мач е от предното Световно (1:3 от Босна и Херцоговина).
Проверих инфото ... и се оказа вярно :)
В този период Иран има загуби в приятелски мачове от Ирак, Тунис, Швеция и Турция.
За 45 мача (заедно с приятелските) Иран е допуснал само 22 гола и има 28 мача без допуснат гол.
Голмайсторът на Ередивизие Джаханбаш има 21 гола и 12 асистенции за сезона! Едва ли всичките ни легионери общо имат толкова, но това е друга тема.
С 2 думи, Иран съвсем не е типичният аусайдер (за какъвто го смятаме по презюмпция) и снощи изиграха почти перфектен мач в тактическо отношение. Футболът не е спрял да се развива географски и ФИФА (колкото и корумпирана организация да е) има голяма заслуга за това.

Колкото до представянето на Испания снощи, късметът определено ги покри. На Дзверо яко му върза ... ;)
Общо взето мача беше изнесен от Андрес, Буси, Иско и Рамос.
Нивата е дълга, но Де Хеа във втори мач показва несигурност, Пике тотално е дръпнал ръчната, от Карвахал и Жорди се очаква много повече в атака а Давид Силва създава впечатление на муха без глава.

Абсолютно съм съгласен с твоето мнение! ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 юни 2018 13:58

Pichichi написа:Не знам какво ви хареса в Иско и Иниеста снощи но точно 3-ката Иско,Силва и Иниеста за мен бяха
леко длъжници в преставянето си. Според мен трябва по-бърз играч като Асенсио да заеме мястото
на един от 3-та, доста бавно играха. Иначе Йеро правилно беше предвидил че му трябва леко по
атакуващ отбор защото Иран ще се окопат та беше подменил Коке с Иниеста и съответно се появи

Иско беше перфектен с една забележка - трябва да се научи, че понякога е по-полезно за отбора той да се освобождава от топката с 1-2 секунди по-бързо.
... а Андрес, ....ами виж само атаката за гола (колкото и късметлийски да беше завършващият "удар") - пое топката в своето поле, с един финт влезе в празното пространство, бързо го превзе, едно двойно и извеждащ пас, ... Маестро!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 21 юни 2018 19:50

Иран все още имат шанс даже за първо място само трябва отстранят Португалия . :) Пожелавам на Иран заслужават го .

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 22 юни 2018 12:35

Такъв бетон не съм виждал от години. Мисля от мача на Интер с Барселона.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 22 юни 2018 13:49

Pichichi написа:Не знам какво ви хареса в Иско и Иниеста снощи но точно 3-ката Иско,Силва и Иниеста за мен бяха
на един от 3-та, доста бавно играха.
Иначе Йеро правилно беше предвидил че му трябва леко по

С това съм напълно съгласен. Твърде еднотипни са и тримата, но е възможно да играят заедно заради това че е последен голям форум на Иниеста.

Има вероятност след този мондиал, Асенсио или някой по-клиничен и бърз играч да заеме мястото на Иниеста.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “World Cup 2018”