СП 2018: Русия - Египет - 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: СП 2018: Русия - Египет - 3:1 FT

Мнениеот fcb_bg » 20 юни 2018 12:40

SilentKiller написа:Ми последното си важи докато дойде мача (ако се случи). Както казах Роналдо щом на Испания може да вкара хеттрик, срещу смехотворната руска защита с 40 годишния Игнашевич би го направил с превръзка на очите. :lol:

Той и на Северна Корея навремето щеще да вкарва пес"тин и пейсе хеттрика, ама на.... :lol: След дузпа и вратарски гол що го прати в орбита само ти си знаеш. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 20 юни 2018 12:46

THE G.A.M.E написа:Убийствена ефективност на руснаците.
До тук в двата мача имаха 7-8 положения и вкараха 8 гола. :lol:
У дома и стените помагат. :mrgreen:

Това може да се каже, ако са изклизмарили някоя победка. А те реално за 2 мача имат 11 удара в очертанията срещу само 1 към тяхната врата. Ако ги бяха бомбардирали с 20-30 точни удара, които Акинфеев да е спасил, ОК. Но при сегашната ситуация нещата са различни.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юни 2018 12:51

rebelheartous написа:
THE G.A.M.E написа:Убийствена ефективност на руснаците.
До тук в двата мача имаха 7-8 положения и вкараха 8 гола. :lol:
У дома и стените помагат. :mrgreen:

Това може да се каже, ако са изклизмарили някоя победка. А те реално за 2 мача имат 11 удара в очертанията срещу само 1 към тяхната врата. Ако ги бяха бомбардирали с 20-30 точни удара, които Акинфеев да е спасил, ОК. Но при сегашната ситуация нещата са различни.
Имам на предвид ефективност от към голови положения и съответно тяхното реализиране.
Нямам на предвид, че победите им са трудни или назаслужени.

Напротив, силна продукция ( без да надценявам или подценявам съперниците им ) ... Но и да не беше, победата си е победа. Особено на подобни форуми.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2018 12:55

Еми ....това е истината! С контузен Салах и фалшив Трезеге какво да стане? :roll: Един играч нищо не може да направи сам, дори КРонално и Меси ....в Барса ги има примерно Шави, Иниеста и т.н., в Реал - Бейл, Модрич.... какво да направи един полуСалах след контузия и само с един фалшив Трезеге? Това не е истинския Трезеге и толкоз :!: Даже не съм сигурен, че ще успеят със Саудитска Арабия да се справят :roll:

Русия са машини и го печелят тоя шампионат съвсем заслужено :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юни 2018 13:02

ogrizko написа:

ако пуснем играч с номер С 400, ше стане.... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2018 13:09

fcb_bg написа:
ogrizko написа:

ако пуснем играч с номер С 400, ше стане.... :lol:

Още мача със Саудитите ми се стори подозрителна работата... Путин + Инфантино + Шейхов така да се забавляват заедно ...и последвалото 5:0 :roll:

Викам си това е шанса на Путин да го сложи на всички с една световна купа ...ама трябваше да се види поне още един мач. Не знам какво помага на Русия, дали са стените ......или пък някакви скрити технологии? Може би насочват топката чрез някакви вълни, когато има шут близо до вратата. Някакви невидими електромагнитни полета или нещо от сорта. Очевидно с цялата си "клинична" точност руснаците не бяха побеждавали май скоро време, а сега изведнъж 8 удара и 8 гола :shock: Според мен има нещо повече на това световно и ми мирише на световна титла за Русия колкото и странно да звучи :idea: в крайна сметка не очаквам да стане Япония или Сенегал въпреки победите в първите мачове...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юни 2018 16:04

fcb_bg написа:
SilentKiller написа:Ми последното си важи докато дойде мача (ако се случи). Както казах Роналдо щом на Испания може да вкара хеттрик, срещу смехотворната руска защита с 40 годишния Игнашевич би го направил с превръзка на очите. :lol:

Той и на Северна Корея навремето щеще да вкарва пес"тин и пейсе хеттрика, ама на.... :lol: След дузпа и вратарски гол що го прати в орбита само ти си знаеш. :lol:

Ето го, машината продължава да вкарва, а ти си оставаш същия жалък ********. Пууу, мама му дееба как те пуснаха да пишеш и в тоя форум, няма ли кой да те банира перманентно? :x

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 20 юни 2018 17:11

Не вярвам Путин да е купил първенството, прекалено много фактори трябва да подкупи и да им повлияе, а и си има достатъчно врагове, които при първия удобен случай ще го издадат и компрометират пред света - не е толкова глупав заради някакъв си трофей в спорт да рискува репутацията си. :roll:
Отделно че ще стане прекалено явно, защото има 3-4 отбора които са с няколко класи над руския отбор и ще бъде прекалено видно, че полягват. :lol:
По-скоро може да бъде повлияно на съдиите и да се получи нещо като ала Южна Корея 2002г., но дори и със съдийска помощ максимума на тоя отбор е 1/4финал.

Върни се в “World Cup 2018”