Бразилия ако се усети да играе комбинативно и бързо както може вместо всяка топка да се дава на Неймар,който да се прави на циркаджия са 99% световен шампион.
Белгия са страшен отбор,но все си мисля,че няма да счупят психическата бариера.
Ако Меси не се развихри срещу Хърватска ,Аржентина нищо чудно да си иде в групата.
Негрите от Франция нямат треньор,а и смятам че психически няма да издържат,неслучайно няма африкански отбор ставал СШ.
Португалия са голямата загадка за мен,нямат сили за шампиони,но така се говореше и на Еврото.Никой не ги брои за живи,даже почти не се коментират,а това може да им е голям бонус особено ако Роналдо продължи да шие.
Испания ако не се издънят някъде по някъв смешен начин (тип гола на Де Хеа) са минимум на полуфинал,а защо не и на финал.
Не бих си позволил да подценявам Германия,но заедно с Аржентина те са другия ми фаворит за ранно тръгване от силните отбори.Просто отпред ако Сополояда продължи да държи Ройс резерва ,а да играт Дракслер и отдавна спрелите Месут и Мюлер то не ги виждам грам как ще вкарват голове,но пък Германия си е Германия...
Наистина интересно световно.