rhaegar написа:Редно е белгийците да си вземат мача. Точките на Панама всички знаем от къде ще дойдат.
От Тунис?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Редно е белгийците да си вземат мача. Точките на Панама всички знаем от къде ще дойдат.
diplomat написа:rhaegar написа:Редно е белгийците да си вземат мача. Точките на Панама всички знаем от къде ще дойдат.
От Тунис?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:diplomat написа:rhaegar написа:Редно е белгийците да си вземат мача. Точките на Панама всички знаем от къде ще дойдат.
От Тунис?
Не, от клетниците от Албиона
diplomat написа:ivan56 написа:diplomat написа:rhaegar написа:Редно е белгийците да си вземат мача. Точките на Панама всички знаем от къде ще дойдат.
От Тунис?
Не, от клетниците от Албиона
Много ги мразите тия островитяни, ей.Аз пък ще си викам за тях, **** съм го.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта