СП 2018: Перу - Дания - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: СП 2018: Перу - Дания , 16.06. от 19:00
Страшно разочарован съм. Перу бяха твърдо по-добрият отбор, имаха много повече ситуации, но ги пропиляха всичките и бяха наказани. Общо взето точно такива опасения имах преди мача и за съжаление се сбъднаха. Дания никога не съм ги харесвал, а след този мач са ми още по-антипатични.
Много бих се радвал да отпаднат в групата, ама вече трудно ще стане. Впрочем, Перу може би ми харесаха най-много от всички отбори, които играха до момента, с изключение на иберийското дерби вчера.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: СП 2018: Перу - Дания - 0:1 FT
Впечатлен съм от играта на Перу. Много движение, техника, агресия. Липсва им опит и хладнокръвие, но с подобна игра могат да създадат доста ядове на Франция.
Липсва опит на Перу. Иначе треньорът им се е постарал да придаде много приятен вид на футбола им, адмирации за което..

Щом и играч като Ериксен не може да вдъхне нещо креативно в тази Дания, значи нещата не са на добре за тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: СП 2018: Перу - Дания , 16.06. от 19:00
Udoji90 написа:Страшно разочарован съм. Перу бяха твърдо по-добрият отбор, имаха много повече ситуации, но ги пропиляха всичките и бяха наказани. Общо взето точно такива опасения имах преди мача и за съжаление се сбъднаха. Дания никога не съм ги харесвал, а след този мач са ми още по-антипатични.Много бих се радвал да отпаднат в групата, ама вече трудно ще стане. Впрочем, Перу може би ми харесаха най-много от всички отбори, които играха до момента, с изключение на иберийското дерби вчера.
Абсолютно! Адски много ме е яд за Перу

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Мен Перу не ме впечатлиха с абсолютно нищо. Големи мъки цял мач, опитваха се нещо, но ги нямаха изпълнителите. Липсва им просто класа. Напълно заслужена победа за Дания. Хомогенен, подреден и обигран състав. Така с победи по 1-0 и групата могат да спечелят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Не гледах мача, но от репортажа видях, че е бил динамичен, с интересни положения и доста опасности особено пред датската врата, които Шмайхел отрази блестящо. Ефективността пред гола и опитът на Дания явно са оказали влияние, въпреки по-добрата игра на перуанците, които и доста отдавна не са участвали на СП.
Така или иначе предварителните прогнози бяха за класиране на двата европейски отбора.
Следващите мачове ще са решаващи за съдбата на Перу и Австралия, но честно казано не вярвам, че общо ще успеят да вземат нещо повече от точка.
Така или иначе предварителните прогнози бяха за класиране на двата европейски отбора.
Следващите мачове ще са решаващи за съдбата на Перу и Австралия, но честно казано не вярвам, че общо ще успеят да вземат нещо повече от точка.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
И аз се ядосах на перуанците. Ясно е, че са по-класни от Дания, но и се очакваше да се издънят заради това прекалено навиване в страната, а и сред футболистите. Бяха много нервни и сковани на моменти, особено пред гола.

rhaegar написа:Щом и играч като Ериксен не може да вдъхне нещо креативно в тази Дания, значи нещата не са на добре за тях.
Скандинавски дървари.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...