СП 2018 , мач номер 3: Мароко - Иран - 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: СП 2018 , мач номер 3: Мароко - Иран , 15.06. от 18:00

Мнениеот doktora25 » 15 юни 2018 20:17

Доволен съм от победата на Иран. За тях бях в мача, но като цяло мароканците не стояха по-зле на терена. Интригата в групата се заплита, тъй като очаквам в следващите двубои мароканците да не се предадат. Много много ми се иска единият от Испания и Португалия да отпадне.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юни 2018 20:19

Мароко бяха подчертано по-добрият отбор до 20-тата минута. След това Иран влязоха в час, поизравниха играта и реално създадоха най-доброто положение преди почивката. След нея играта беше доста по-слаба - особено след контузиите и смените. Честно казано не се виждаше как ще падне гол, но се случи. Като цяло може би по-слабият отбор спечели, но каквото - такова.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 15 юни 2018 20:33

[offtopic]
niki.al написа:2030 вероятно ще бъдем принудени да гледаме и Зимбабве Сирия и някой тихоокеански остров

Като не ти харесва сменяй канала. Всяко мнение ти е реване и оплакване.[/offtopic]

Първото полувреме наистина беше най- интересното до момента, но второто беше ужасно скучно. Мароканците си изтърваха положенията в началото и после изглежда нямаха идея как да вкарат гол (с изключение удара на Зиех). Разочарован съм от представянето им, имах големи очаквания за тях. Много щастлива победа за иранците. Дано и двата отбора препънат циганите в следващите си мачове и да изхвърлят поне едни от тях.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 юни 2018 20:57

niki.al написа:2030 вероятно ще бъдем принудени да гледаме и Зимбабве Сирия и някой тихоокеански остров

Тихоокеанските острови си имат гарантирана квота от 2026. А Зимбабве хич не са лоши и е напълно възможно да се появат и по-рано.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 юни 2018 21:02

nghcvth написа:[offtopic]

Като не ти харесва сменяй канала. Всяко мнение ти е реване и оплакване.[/offtopic]

Първото полувреме наистина беше най- интересното до момента, но второто беше ужасно скучно. Мароканците си изтърваха положенията в началото и после изглежда нямаха идея как да вкарат гол (с изключение удара на Зиех). Разочарован съм от представянето им, имах големи очаквания за тях. Много щастлива победа за иранците. Дано и двата отбора препънат циганите в следващите си мачове и да изхвърлят поне едни от тях.

И на мен ми харесаха, ама проблемът на такива отбори е, че като видяха, че им се получават нещата и се окостиха, уплашиха се да не загубят всичко и спряха да си играят играта.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: СП 2018 , мач номер 3: Мароко - Иран - 0:1 FT

Мнениеот Red_Neck » 15 юни 2018 21:40

Аймен Белаид пасти да яде :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

niki.al

Мнениеот niki.al » 16 юни 2018 10:15

nghcvth написа:[offtopic]

Ама ти скара ли ми се.

Върни се в “World Cup 2018”