Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм
1988 година 10-тият в класацията за спортист на годината е бил олимпийски златен медалист,а спортиста на 1 място за 2015 е с четвърто място от световно първенство. Погледнете какви спортисти сме имали https://www.youtube.com/watch?v=7Pu9D484Y0s и какви са сега , и не са виновни само парите , защото доста държави с по малко възможности са сред медалистите. България била малка държава, искам да престанете с тези глупости , защото България е в средата по територия в света и примерно Македония,Словения,Белгия и Австрия общо са колкото територията на България, а и вече има медалисти от страни които са големи колкото игрището ми зад блока. Големият проблем е че в България треньори ,или ако има те не стават за нищо или методиките им на работа са като от 50-сетте години.
Даниел Асенов още в следващия кръг имат много кофти противник. Ние хем си не можем, хем и съдбата ни натриса фаворитите рано-рано.
Иначе към момента това са ни възможностите-Габриела Петрова повече не може да скочи. Нивото на другите атлети е много по-високо. Ивет не очаквам да влезе във финала, но ако го направи, то това ще е геройство за нея. Сестри Стоеви искам да запишат победа в последния си мач, защото момичетата го заслужават и се борят здраво.

-
Днес ( всъщност е вече вчера
) ... Беше голям ден за Аржентина.
Измъкнаха победата в баскета над домакина Бразилия в зверски двубой, след прод. със 111:107, а ДелПо би в полуфинала гъзобръка Надал.
Гледам по-назад споменавате сърбите в отборните спортове, но и Аржентина са силни в същите... Е, баш във футболният турнир дадоха фира, но там си беха с експериментална формация.
Инак баскетболният Турнир е пълна лудница... "Янките" след първите си две крути победи над Китай и Сенегал, изпитаха много трудности срещу австралийци и сРъби.
Вярно е, че на моменти в тези срещи играха много отпуснато, но все пак се вижда възможност да бъдат бити.
А и останалите мачове от Турнира са невероятни, като днес южно-американското дерби беше черешката на тортата... За сега.
А Иветка си каза, че приоритет и е бягането на 200 метра, но пък точно за това може да тича без напрежение след около 2 часа в 1/2 финала на 100, така че, нищо чудно да хвърли бомбата.
Но и да не го направи, тя си е голяма звезда.
Достатъчно е да видим как камерите я следят непрекъснато, когато влезе на стадиона.
Дори и негърките-рекордьорки не ги отразяват толкова.

Измъкнаха победата в баскета над домакина Бразилия в зверски двубой, след прод. със 111:107, а ДелПо би в полуфинала гъзобръка Надал.

Гледам по-назад споменавате сърбите в отборните спортове, но и Аржентина са силни в същите... Е, баш във футболният турнир дадоха фира, но там си беха с експериментална формация.

Инак баскетболният Турнир е пълна лудница... "Янките" след първите си две крути победи над Китай и Сенегал, изпитаха много трудности срещу австралийци и сРъби.
Вярно е, че на моменти в тези срещи играха много отпуснато, но все пак се вижда възможност да бъдат бити.
А и останалите мачове от Турнира са невероятни, като днес южно-американското дерби беше черешката на тортата... За сега.
А Иветка си каза, че приоритет и е бягането на 200 метра, но пък точно за това може да тича без напрежение след около 2 часа в 1/2 финала на 100, така че, нищо чудно да хвърли бомбата.
Но и да не го направи, тя си е голяма звезда.
Достатъчно е да видим как камерите я следят непрекъснато, когато влезе на стадиона.
Дори и негърките-рекордьорки не ги отразяват толкова.

Ивет и тя даде "фира"....

Ивет Лалова-Колио няма да стартира в полуфиналното бягане на 100 м тази вечер, обявиха от щаба на българската делегация. Тя е почувствала леки болки следствие разтежение....
Много ми е интересно, какви са тея болки, дето й попречили да стартира, след като гарантира, че не е нищо сериозно и още утре ще е на 100% готова за стоте метра. Нещо не се връзва. Лично аз съм много разочарован от това й решение.
Доста от хората в атлетиката и плуването участват в по 3-4 дисциплини и се раздават на макс в тях, нашата има 2 и те й дойдоха много. Да видим пък какво ще направи на тея прословути 200 метра, щом толкова се пази за тях ....
Иначе снощи Литва, след блестящото си представяне дотук, бяха премазани от тотално неубедителните испанци с 50 точки разлика. Повтарям - 50 точки разлика. За мен това е сензацията на игрите дотук.
Доста от хората в атлетиката и плуването участват в по 3-4 дисциплини и се раздават на макс в тях, нашата има 2 и те й дойдоха много. Да видим пък какво ще направи на тея прословути 200 метра, щом толкова се пази за тях ....
Иначе снощи Литва, след блестящото си представяне дотук, бяха премазани от тотално неубедителните испанци с 50 точки разлика. Повтарям - 50 точки разлика. За мен това е сензацията на игрите дотук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Днес забелязах, че имаме участие в маратона при жените - Милица Мирчева. Това момиче ми направи много добро впечатление есента като снимах на маратона в София, доста време се държа с африканките, като последната обиколка вече и намаляха силите, но финишира първа от нашите. Интересното е, че тя е на 22 и от едва 2 години се пуска в по-дългите бягания, така че има потенциал.
И да, ако гледаме само класирания в тази не особено традицинна за нас дисциплина ще изглежда като турист, но понякога не това е най-важното. Успех!

И да, ако гледаме само класирания в тази не особено традицинна за нас дисциплина ще изглежда като турист, но понякога не това е най-важното. Успех!

Фотография @ http://www.NonchoILiev.com
-
1982 написа:
Много ми е интересно, какви са тея болки, дето й попречили да стартира, след като гарантира, че не е нищо сериозно и още утре ще е на 100% готова за стоте метра. Нещо не се връзва. Лично аз съм много разочарован от това й решение.
За мен - абсолютно нормално решение, щото това "дръпване" дето го е почувствала, при напрягане на 100 % или близо до това, лесно може да се превърне в скъсан мускул.
В спринта не е като в другите дисциплини... Тоест, да имаш време да усетиш, преди да стане белята и да спреш.
Просто късаш, правиш две-три кълбета по пистата... И си до там.

А и гледайки времената в полуфиналите... На'ща нямаше грам шанс за финала.
Единствено негативи можеше да обере.
Днес: 50м. пушка от три положения - Антон Ризов
15:00 клалификации
19:00 финал
Маратон - Милица Мирчева - 15:30
Класическа борба кат. до 75кг. - Даниел Александров
16:06 клалификация - Арсен Юлфалакян
16:30 - 16:42 1/8 финали
17:00 - 17:06 1/4 финали
17:18 - 1/2 финали
23:24 - среща за бронзов медал
23:40 - Финал
Бадминтон Линда Зечири
01:30 (понеделник) Кърсти Гилмор.
Мачът е последен в група D и се явява директен сблъсък за класиране на 1/4 финал.
Скок височина - Тихомир Иванов
02:30(понеделник) - клалификация
15:00 клалификации
19:00 финал
Маратон - Милица Мирчева - 15:30
Класическа борба кат. до 75кг. - Даниел Александров
16:06 клалификация - Арсен Юлфалакян
16:30 - 16:42 1/8 финали
17:00 - 17:06 1/4 финали
17:18 - 1/2 финали
23:24 - среща за бронзов медал
23:40 - Финал
Бадминтон Линда Зечири
01:30 (понеделник) Кърсти Гилмор.
Мачът е последен в група D и се явява директен сблъсък за класиране на 1/4 финал.
Скок височина - Тихомир Иванов
02:30(понеделник) - клалификация
София Великая снощи най-накрая стана Олимпийски шампион, след като Русия спечели златото във фехтовката на сабя.
Страхотен ден за Беларус вчера, Злато в Скоковете на батут при мъжете, Сребро във Вдигането на тежести до 94 килограма и Бронз в Плуването.
Страхотен ден за Беларус вчера, Злато в Скоковете на батут при мъжете, Сребро във Вдигането на тежести до 94 килограма и Бронз в Плуването.

realnoncho написа:Днес забелязах, че имаме участие в маратона при жените - Милица Мирчева. Това момиче ми направи много добро впечатление есента като снимах на маратона в София, доста време се държа с африканките, като последната обиколка вече и намаляха силите, но финишира първа от нашите. Интересното е, че тя е на 22 и от едва 2 години се пуска в по-дългите бягания, така че има потенциал.
Всеки, успял да завърши маратон заслужава уважение, туризмът тук няма нищо общо. Туризъм е представянето на Димитров и глупавите оправдания на някои наши "спортисти".
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley