Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
NOMER14 написа:И аз имам демократични убеждения като някои колеги тук, които са ме апострофирали(знаем се по постовете тук).
Но не мога да търпя Черни хора да лицемерничат със Стара Европа и да си правят мероприятието върху нас.
Относно допинга:
- мой роднина преди 5 години бе спасен с един прост сироп за кашлица, за астматици, забранен след Олимпиадата в Барселона. Да е жив и здрав!
- китайското плувче, което е било бито от някакъв австралиец тук и искаше извинение от победителя вземало някакво забранено вещество. Местната федерация го наказали за 3 месеца. Международната мълчала, за да не си развали рахатлъка с Китай. От форума на Дневник разбрах, че това вещество е в основата на Предуктал(лекарство, което храни сърцето). Вижте аптечките на бабите и дядовците си - ТАМ Е.
- капките за нос са също допинг.
- България им е удобна страна от ОИ в Монреал(там бяхме и след това жертва на съветските другари).
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Слез на земята - медал няма да вземем и сме пълна трагедия. Държавички дето ги няма на картата имат медали той за някакви 8 и 9 места ми говори. Успех ще е 8 място на Ивет или 8 място в плуването... Айде по- сериозноhincha написа:Не знам защо се правят такива трагедии и то по средата на Олимпийските игри.
Дотук имаме:
7-мо място на Ивайло Иванов в джудото
8-мо място на Антоанета Бонева на 25м пистолет
9-то място на Георги Божилов и Кристиян Василев в академичното гребане.
На Ивайло едва ли някой може да се сърди, бори се докрай. След връщане от тежка контузия на Георги Божилов, не бих нарекъл представянето на двойката провал. Очакваше се повече от Бонева, но все пак влезе на финал. Дори Панчо Пасков изненада световен шампион в сабя индивидуално. Габриела и Стефани Стоеви са класа в бадминтона, но Азия е напред спрямо Европа в този спорт.
Чакаме още бокс, 11 спортисти в борбата, кану каяк, худ. гимнастика и още лека атлетика и стрелба и други.
Против съм да оплюваме делегацията ни, защото Косово, Фиджи и Виетнам вече имали златни медели. Дано и ние имаме, колкото и невероятно да изглежда.
Red_Neck написа:Гледахте ли нещо от турнира по ръгби?
Фиджи сцепиха Британия на финала, а ..... Васко Върбанов сцепи ефира!
Нема такъв ентусиаст!
don написа:Оп, поредният турсист си тръгва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост