Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Мнениеот TodorT » 12 авг 2016 17:13

"Съдийте са мръсници" :lol: :lol: Петела е уникален :mrgreen: Станимира Петрова приключи участието си в Рио :oops:

don
Контакти:

Мнениеот don » 12 авг 2016 17:13

Оп, поредният турсист си тръгва.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 авг 2016 17:22

Радослава Мавродиева приключи "екскурзията" си до Рио. Българката завърши на 21 място в клалификацията с резултат 17,20м.
Станимира Петрова отпадна в първия си мач на "съдийския" бокс срещу украйнката Тетяна Коб с 2:1 съдийски гласа.

До края на деня остават сестрите Стоеви , които са длъжни да спечелят срещу китайките, ако искат да запазят шансове за продължаване на четвъртфинал при загуба трябва да се надяват на чудо и загуба на корейките от германките и някаква въртележка в групата.

Рано утре сутрин (българско време ) около 4:40 е серията на Ивет Лалова.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 12 авг 2016 17:25

На тая Станимира кво и беше смешно, кръчмарски бой, ще се да ги бие всичките с една ръка, нз на тая олимпиада от кви ли не страни взеха медал, само на нашите туристи им смешно

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 авг 2016 17:28

NOMER14 написа:И аз имам демократични убеждения като някои колеги тук, които са ме апострофирали(знаем се по постовете тук).
Но не мога да търпя Черни хора да лицемерничат със Стара Европа и да си правят мероприятието върху нас.
Относно допинга:
- мой роднина преди 5 години бе спасен с един прост сироп за кашлица, за астматици, забранен след Олимпиадата в Барселона. Да е жив и здрав!
- китайското плувче, което е било бито от някакъв австралиец тук и искаше извинение от победителя вземало някакво забранено вещество. Местната федерация го наказали за 3 месеца. Международната мълчала, за да не си развали рахатлъка с Китай. От форума на Дневник разбрах, че това вещество е в основата на Предуктал(лекарство, което храни сърцето). Вижте аптечките на бабите и дядовците си - ТАМ Е.
- капките за нос са също допинг.
- България им е удобна страна от ОИ в Монреал(там бяхме и след това жертва на съветските другари).

Зобим с боклуци бе човек, и е от край време това.
А и зобим с препарати които са преди сто години.
Ако говориш за Кленботерола, кво няма да го забранят, те всичките атлети и колоездачи по документи са асматици :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 12 авг 2016 17:41

hincha написа:Не знам защо се правят такива трагедии и то по средата на Олимпийските игри.
Дотук имаме:
7-мо място на Ивайло Иванов в джудото
8-мо място на Антоанета Бонева на 25м пистолет
9-то място на Георги Божилов и Кристиян Василев в академичното гребане.

На Ивайло едва ли някой може да се сърди, бори се докрай. След връщане от тежка контузия на Георги Божилов, не бих нарекъл представянето на двойката провал. Очакваше се повече от Бонева, но все пак влезе на финал. Дори Панчо Пасков изненада световен шампион в сабя индивидуално. Габриела и Стефани Стоеви са класа в бадминтона, но Азия е напред спрямо Европа в този спорт.

Чакаме още бокс, 11 спортисти в борбата, кану каяк, худ. гимнастика и още лека атлетика и стрелба и други.
Против съм да оплюваме делегацията ни, защото Косово, Фиджи и Виетнам вече имали златни медели. Дано и ние имаме, колкото и невероятно да изглежда.
Слез на земята - медал няма да вземем и сме пълна трагедия. Държавички дето ги няма на картата имат медали той за някакви 8 и 9 места ми говори. Успех ще е 8 място на Ивет или 8 място в плуването... Айде по- сериозно

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 авг 2016 17:44

Toку що падна 21 годишен рекорд в бягането на 10 километра. Етиопката Алмаз Аяна завърши на 29:17:45

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 12 авг 2016 17:54

Red_Neck написа:Гледахте ли нещо от турнира по ръгби?
Фиджи сцепиха Британия на финала, а ..... Васко Върбанов сцепи ефира!
Нема такъв ентусиаст! :)

Фиджи направо им изнесоха лекция по ръгби 7. А британците тъкмо ме бяха впечатлили с мъжкото си представяне в предните мачове и очаквах да стане равностоен финал, но симпатичните момчета от Океания ги разнесоха бързо- бързо.
Хубав турнир стана. Гледал съм и другата разновидност на ръгбито, но 2 полувремена по 40 минути ми писва, докато сега беше много по- леко за гледане. Изгледах сигурно почти 20 мача.

Вчера почна колоезденето на писта. Британците взеха отборния спринт при мъжете и мачкаха всичко наред в квалификациите на другите дисциплини. Ще се нагушат с медали стабилно.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2016 18:09

don написа:Оп, поредният турсист си тръгва.

Турист, ама наперен ..... и на Станимирка друг й е виновен, в случая съдиите. Слушах и Дънекова, и тя пищи, че не била виновна, изкара, че имало заговор и я натопили ...... пълни нещастници са 90% от нашите "спортисти", с редки изключения като Ивайло Иванов и Панчо Пасков, браво на тези момчета, достойни бяха и в състезанията, достойно се държаха и след тях. Останалите са пълни капути. Вятър, напрежение, съдии, заговори ...... абе, кажи, "провалих се, съжалявам", толкова ли е сложно, писна ми от жалки оправдания.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 авг 2016 19:02

Не мисля, че е нормално да наричате спортистите ни туристи, защото всеки, който е отишъл там си е извоювал мястото с много труд и пот, за да спечели квота. То ако е много лесно и вие щяхте да отидете, но не е.
Може и да не постигат успехи, както беше преди години, но това са реалните ни възможности в момента. Какво в спорта ни е на ниво тук, че да искаме добро представяне там и да побеждават представители на страни, в които спорта е държавна политика и условията във всяко едно отношение са несравними.
Пак добре, че ги има и тези спортисти на олимпиадата, които заслужават уважение, а не подобно отношение.

Върни се в “Рио 2016”