Всекидневна за Верея Стара Загора
Модератори: paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, Модератор ЦСКА, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Всекидневна за Верея Стара Загора
Пускам една тема за текущите събития около Верея.
I am the Lizard King, I can do anything!
Re: Всекидневна за Верея Стара Загора
Браво днес на беройските юноши Пламен Тенев и Денислав Станчев за головете им срещу Ботев Пловдив. Пожелавам им още много успехи и да се върнат в зеления отбор!
I am the Lizard King, I can do anything!
greeny написа:Браво днес на беройските юноши Пламен Тенев и Денислав Станчев за головете им срещу Ботев Пловдив. Пожелавам им още много успехи и да се върнат в зеления отбор!
Не съм съвсем сигурен но мисля че Денислав Станчев не е преотстъпен , а напусна Берое . Доколкото си спомням имаше някакви пререкания с треньора си , беше отстранен от тренировката на юношите , но смяташе наказанието за несправедливо , беше обиден и реши да напусне . Ако е така едва ли ще се върне поне от това което съм чувал от хора близки до Верея . Пламен Тенев на няколко пъти бе преотстъпван и връщан , изигра не лоши мачове при Ферарио Спасов , но при новия треньор не му бяха дадени шансове за изява . Мисля че и той вече не е наш футболист . Ако не се лъжа във Верея само Цинцарски е наш футболист .
Да се намери добър тристаен софия и при това на изгодна цена може да се каже, че изобщо не е толкова лесно, колкото звучи. Добре, че все пак успях да се справя с предизвикателството, вече сме накрая на сделката даже!
Последна промяна от Maria55 на 06 апр 2020 19:34, променено общо 1 път.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Maria55 написа:И сега накъде след изхвърлянето от Първа лига?
Накъдето и преди това - ако се намерят пари Б група, ако не - едно ниво надолу.
БФС много ловко хем демонстрира строгост, хем не промени нищо.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein