NEFTOCHIMIK 1962 написа:Есенния мач не беше много лесен
Ама тогава бяхме гости, а сега ще сме домакини. Друго си е да играеш у дома
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Есенния мач не беше много лесен
nevinen_autist написа:Днес Лудогорец и Дунав направиха силен и зрелищен мач. И единият, и другият отбор показаха, че имат потенциал да донесат на България достойно представяне в европейските клубни състезания.
sandi74 написа:В този мач Лудогорец ще вкара точно толкова колкото си поиска,дано все пак се смилят над Дунав и не ги разгромят.
tornadooo написа:Не знам защо продължавам да се чудя на хорската простотия. Чета пак мнения на някои дунавци, ама колко българи имало в Лудогорец. Пичове, твърдите явно че разбирате от футбол гледате и т.н. Колко италианци има в Рома, колко англичани има в Арсенал... да не продължавам до безкрай, смешни сте с подобни псевдопатриотични изцепки. Ами имат, могат да си ги позволят имат, и колкото пъти искат ще са в шампионска лига. Ок Дунав играе добре не отричам, ама само на хъс и мускули кой знае какво няма да стане, ако ставаше...Не се превръщайте в подобия на феновете на софийските отбори, приказката за лисицата и гроздето нали я знаете
tornadooo написа:Не знам защо продължавам да се чудя на хорската простотия. Чета пак мнения на някои дунавци, ама колко българи имало в Лудогорец. Пичове, твърдите явно че разбирате от футбол гледате и т.н. Колко италианци има в Рома, колко англичани има в Арсенал... да не продължавам до безкрай, смешни сте с подобни псевдопатриотични изцепки. Ами имат, могат да си ги позволят имат, и колкото пъти искат ще са в шампионска лига. Ок Дунав играе добре не отричам, ама само на хъс и мускули кой знае какво няма да стане, ако ставаше...Не се превръщайте в подобия на феновете на софийските отбори, приказката за лисицата и гроздето нали я знаете
FCD написа:tornadooo написа:Не знам защо продължавам да се чудя на хорската простотия. Чета пак мнения на някои дунавци, ама колко българи имало в Лудогорец. Пичове, твърдите явно че разбирате от футбол гледате и т.н. Колко италианци има в Рома, колко англичани има в Арсенал... да не продължавам до безкрай, смешни сте с подобни псевдопатриотични изцепки. Ами имат, могат да си ги позволят имат, и колкото пъти искат ще са в шампионска лига. Ок Дунав играе добре не отричам, ама само на хъс и мускули кой знае какво няма да стане, ако ставаше...Не се превръщайте в подобия на феновете на софийските отбори, приказката за лисицата и гроздето нали я знаете
Айде ако обичаш да не квалифицираш хората, става ли? А вие на какви се изживявате, на някакви ментори ли? Някои разградски фенчета май са се самозабравили през последните 5 години. Ние не се и опитваме да сме подобие на софийски фенове, защото те си имат друг манталитет и виждане за нещата, но като се казва истината, тя май хич не ви отърва. Не ми давай за пример Рома (апропо навремето сме ги били със 100% българи) и не знам си кой от държави и футболни първенства, където дори последния отбор от групата им е по-скъп от вас. Хората имат много право, защото българските футболисти са тотално игнорирани, подценени и без шанс, за да налагаме чернокожи от Тринидат и Тобаго. То по националния отбор се вижда какво е положението. В някои наши отбори няма дори 50/50 паритет. Ако случайно ти не си разбрал, футболът ни е на този хал, защото унищожихме нашите бази и школи, които раждат талантите и пръскаме милиони за някой дето днес е тук, а утре - не. Ето това е грешният корпоративен модел от днес за утре, а ти не го осъзнаваш. Това не е ли простотия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост