[center]

[center]

[center]Стадион: Боларт-Делелис,Ланс[/center]
[center]

[center]Съдия: Карлос Веласко Карбайо,Испания[/center]
[center]

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:И двата отбора са ми неприятни, но като че ли портокалците с една идея повече, та ще съм за хърватите.
Furious_Monk написа:rhaegar написа:И двата отбора са ми неприятни, но като че ли портокалците с една идея повече, та ще съм за хърватите.
Добре че негово величество ни осведоми за вкусовете си. Всички сме му безкрайно благодарни за тази изключително полезна информация.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Furious_Monk написа:rhaegar написа:И двата отбора са ми неприятни, но като че ли портокалците с една идея повече, та ще съм за хърватите.
Добре че негово величество ни осведоми за вкусовете си. Всички сме му безкрайно благодарни за тази изключително полезна информация.
Така и трябва. Добре че съм аз, да ви облагородявам, че иначе сте за никъде. Радвам се, че и хората го осъзнават.
Udoji90 написа:Случвало се е отбори, които в груповата фаза се представят впечатляващо, в елиминациите да се издънят срещу съперник, който е започнал доста неубедително. Имам предчувствие, че точно нещо такова ще видим сега и че противно на всякаква логика иберийците ще ударят балканците.Дано не съм прав и хърватите да продължат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта