Евро 2016: Италия - Швеция | 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Евро 2016: Италия - Швеция | 17.06.2016г. 16:00ч.
Левия бек на шведите е някакъв мега дразнещ негър,който почти няма вярно отиграване.Играе с номер 5 и не му знам името.Още от мача с Ирландия ми направи ужасно грозно впечатление с няколко пропиляни атаки и грешки в защита... 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
-
- Контакти:
Италия от край време са си най-скучния отбор за гледане, но напоследък бият всякакви рекорди.
Колко ли голове ще има на това Евро в последните минути. Само сметкаджийски мачове.
rhaegar написа:Само да не почне пак с Едер, че не мога да го гледам. 1:0/1:1, зависи как ще се развие мача. Ще ми е интересно да видя атакуващото 3-5-2, ако златаните поведат.

Тоя Едер си е верно ...... гола вода ....

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Толкова случаен и покрит от късмета няма....
Red_Neck написа:rhaegar написа:Само да не почне пак с Едер, че не мога да го гледам. 1:0/1:1, зависи как ще се развие мача. Ще ми е интересно да видя атакуващото 3-5-2, ако златаните поведат.
![]()
![]()
![]()
Тоя Едер си е верно ...... гола вода ....
Е, днес ме изненада.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Италия винаги е била тактически грамотен отбор. Отбор, който с малко усилия си взима неговото. [offtopic]Като ти се гледа нещо "интересно" си пусни Барселона/Испания да си подават топката в центъра 80 мин. и готово.[/offtopic]sunscres92 написа:Италия от край време са си най-скучния отбор за гледане, но напоследък бият всякакви рекорди.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Re: Евро 2016: Италия - Швеция | 1:0 FT
Типично по талянски. Толкова лимитирани откъм качества офанзивни играчи и Инсине да не е играл нито 1 мин е необяснимо за мен.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Ами така се играе в предварителна група - поддържаш равновесие по време на мача и "спринтираш" в последните минути. Затова и има толкова много късни голове! На нашия фен му е скучно да гледа тактически мач, но вижте колко майсторство има в отделните изпълнения даже и когато се поддържа равновесие. Специално тук Киелини направи велик мач, без да се напъва особено - просто Конте е направил страхотен колектив, но за разлика от нашите "шефове" него го изтърпяха техните в метафазата на отбора и ето сега как печелят.
-
- Контакти:
maldin1 написа:Италия винаги е била тактически грамотен отбор. Отбор, който с малко усилия си взима неговото. [offtopic]Като ти се гледа нещо "интересно" си пусни Барселона/Испания да си подават топката в центъра 80 мин. и готово.[/offtopic]sunscres92 написа:Италия от край време са си най-скучния отбор за гледане, но напоследък бият всякакви рекорди.
Аз и Барса трудно гледам - но това на Италия е (поне за мен) отвъд всякакви допустими граници, а най-лошото е че някак си успяват и да вкарат, въпреки че им е сравнително трудно да вържат 3 паса в другата половина - което си е проява на класа, но все пак трудно поносима такава.
Ако им върши работа, кой съм аз да ги съдя...