Евро 2016 | ФИНАЛ: Португалия - Франция - 0:0 (1:0 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Евро 2016 | ФИНАЛ: Португалия - Франция - 0:0 (1:0 aet)

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 01:25

paceto написа:
Tommi написа:Да попитам всички, които имат нещо против чернокожите играчи на Франция, кой направи португалците шампиони? :lol: Човек, който даже не е роден в Европа, за разлика от французите. ;)

Е да, ама са малко такива в Португалия. По принцип нацията им си е леко мургава още от векове, но французите не са и от далеч си личи кой какъв е. Испанците също са леко мургави, но за сметка на Португалия са с доста по светла кожа.

От отбора на Португалия 4-5 човека дори не са родени в Европа, така че няма какво да коментираме тази тема.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 11 юли 2016 01:26

Стига сте казвали, че всички африканци във Франция са родени там. Пайе напр. е мадагаскарец.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 юли 2016 01:27

И на мен формата ми хареса.Да не забравяме, че от този формат се облагодетелстват ЧИСТИ нации като Унгария, Исландия, Иралндия, Румъния, Полша защо не и България.
На мен ми е омръзнало да гледам турските немци, черните франсета и т.н.Англия и те на там са се запътили.

Предпочитам да гледам Джуджак примерно.
[center]Levski & Lazio[/center]

Fraxinus
Контакти:

Мнениеот Fraxinus » 11 юли 2016 01:28

paceto написа:
Tommi написа:Да попитам всички, които имат нещо против чернокожите играчи на Франция, кой направи португалците шампиони? :lol: Човек, който даже не е роден в Европа, за разлика от французите. ;)

Е да, ама са малко такива в Португалия. По принцип нацията им си е леко мургава още от векове, но французите не са и от далеч си личи кой какъв е. Испанците също са леко мургави, но за сметка на Португалия са с доста по светла кожа.

Между другото дядото на Гризман е португалец.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 юли 2016 01:28

от modor на 10 Юли 2016 22:42
Само ние успяхме да бием Португалия!

Последният отбор победил Португалия е...Англия, с гол на Крис Смолинг :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 юли 2016 01:29

Tommi написа:
paceto написа:

От отбора на Португалия 4-5 човека дори не са родени в Европа, така че няма какво да коментираме тази тема.

Само , ако може да ми обясниш защо подкрепяш Франция, защото аз мога да ти кажа защо съм против тях:
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1FR1aRqHWb4[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юли 2016 01:29

Аз съм на противоположното мнение - първенствата стават все по-интересни. С 32 отбора в 2 или 4 държави ще бъде още по-интересно. Многото държави са богатство за Европа.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 11 юли 2016 01:30

Формата си е много добър, даже трябва да са 32 отбора, за да няма гаврите с 3-те отбори, макар, че най-интересното световно до сега пак беше по същия регламент (1994 г.) Тогава смешните руснаци се опитаха да ни прецакат с уговорена разгромна победа в последния мач срещу Камерун 6:1 с 5 гола на Саленко, но не им мина номера понеже ние си къцнахме Аржентина.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 01:30

veni__85 написа:
Tommi написа:Да гледат умниците в УЕФА, които разсипаха европейския футбол. От най-силното първенство (по-силно от световното) се превърна в посмешище. И да гледат как се играе финал след трето място в групата и мачове срещу Хърватия, Полша и Уелс...

През 1982 Италия става световен шампион след 3 равенства в групите. Формата не ти е виновен. Никой не е виновен , че Испания и Англия не спечелиха своите групи и се получи така наречения, "лесен поток".
Ако случайно Италия, Франция и Германия бяха останали втори в групите си щяха да са в потока на португалците.
Ако исландците не бяха вкарали в последната минута срещу Австрия , Португалия щеше да е в "силния поток".
Не ти е виновен формата. За мен този формат е доста интересен, иначе кога Исландия щеше да победи Англия ?

И после Италия преодолява Бразилия, Аржентина, Западна Германия. ;) Да не изброявам какви футболисти имат тогава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 юли 2016 01:30

Сардукар е напълно прав...много комплексарщина лъха от тая тема, малко коментари за футбол.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Euro 2016”