Eвро 2016, 1/2 финал Гeрмания - Франция 0:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

И на финал отива........

Анкетата завърши на 08 юли 2016 14:46

Германия
31
51%
Франция
30
49%

Общо гласове: 61

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Eвро 2016, 1/2 финал Гeрмания - Франция

Мнениеот sapio0o » 08 юли 2016 00:56

sunscres92 написа:Само да вметна Жиру 3 гола 2 асистенции за 5 мача

Припоними Роналдо колко ИМА?

Роналдо има 3 гола и 3 асистенции, само че не за голям отбор като Франция, а за Португалия. Мисля има разлика. Да не говорим, че при португалецът всичко падаше в напечени моменти. Колко от посочените числа на Гиру рефлектираха върху класиранията на Франция за всеки следващ кръг?

Иначе за последното си прав.

Neron написа:Не знам как съдията реши, че Швайни ще може да си дръпне ръката след рикошета?

Той тръгна да боксира топката, какво общо има рикошетът? Дузпата можеше и да не се даде, предвид позицията на съдията и важността на двубоя, но това не оневинява Швайни.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 юли 2016 00:58

Thsmith написа:
MCMXIII написа:Стига с тая дузпа! Има я ,щото Рицоли я даде. Друг можеше да не я свири.

Зарежи дузпата, сега важното е евентуално да се уредя с безплатна ***** : ))))

Повече от 20кинта за френска любов не давам ! Получи достатъчно тая вечер от Рицоли :oops:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 08 юли 2016 00:58

Neron написа:Не знам как съдията реши, че Швайни ще може да си дръпне ръката след рикошета? Франция победи с положение и половина. Грозен и скучен футбол с 9 човека в защита. Аз съм оптимист за Германия за СП 2018. Много по-бързо от очакваното намериха бекове. Остава да си намерят само централен нападател, защото Мюлер е много по-ефективен зад него.
Честито на Франция и се надявам да смажат Португалията с много, но без съдийски аванти.

Решението е много просто, след като са ти превели предварително тлъста сума по банковата сметка, както беше с френското мекере Жоел Киню на световното в САЩ. Още повече, че германците са възпитан и културен народ, и никога няма да надигнат глас срещу престъпното съдийство. Ако жалките франсета бяха надиграла германците и бяха вкарали чисти голове от игра не бих казал копче, но не видяхме нищо подобно. Да, през второто полувреме немците играха под възможностите си, но дали психиката им не бе съзнателно разбита през първото?!?!?!

Потребителски аватар
BlueNugakrem
Контакти:

Мнениеот BlueNugakrem » 08 юли 2016 00:59

Швайни тръгна с ръце пред главата си. Абсолютна грешна постройка при скока. Просто закъсня да покрие Евра...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 юли 2016 00:59

Черният козел написа:
Thsmith написа:
MCMXIII написа:Стига с тая дузпа! Има я ,щото Рицоли я даде. Друг можеше да не я свири.

Повече от 20кинта за френска любов не давам ! Получи достатъчно тая вечер от Рицоли :oops:

Тия за 20 лв не са ми интересни, аз с улични или със зверове не си лягам : )

Ама сега какво стана? Не е честно да абдикираш така.
Уж беше навит на бас, сега се отказа, а даже не искаш да кажеш и в прав текст, че си сбъркал.

MCMXIII написа:
Thsmith написа:

С какво?

Е не четеш ли назад : )
http://www.alo.bg/4040494

бас за някакво правило дето го имало според горния потребител ; ) за някакви метри при дузпи, дето не се отсъждало ако нямало еди колко си метра :lol: :lol:
Последна промяна от Thsmith на 08 юли 2016 01:01, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 юли 2016 01:00

Причините са комплексни и съдията мисля че най-малко е виновен. Двойният стандарт не го видях отчетливо, дузпа имаше, на положенията с Джан и Зане не видях достатъчно повторения. И да не е симулирал Джан не виждам кой можеше да вкара гол от там. Със Зане ситуацията дойде твърде късно.
Французите играха стабилно, с минимум грешки, с по-голямо самочувствие, с нужната предпазливост, Гризман е в невероятна форма.
Отсъствията си казаха думата - дефакто 3-мата най-важни играчи - най-добрият защитник, с немалко голове на големите турнири, единственият чист нападател и може би най-важният играч в схемата на Льов - Кедира, реализиращ цялостната концепция на треньора, на водене на играта, имащ основна заслуга за стабилността, доминацията и предпоследния пас. Всички в най-подходящата възраст, близо до пика на формата си, когато се очаква да бъдат лидери и да дадат най-много на отбора. Швайнщайгер изигра слаб мач, Мюлер също, Мустафи и Гьотце слабо се включиха, Йозил не беше слаб, но не бе и най-силния му мач. От младите съм доволен, но само с млади не може, още повече когато нямат почти никакви игрови минути заедно. Те че ще бъдат налагани и ще се превърнат в основни играчи през следващите 4-5 години е ясно, обаче идеята сега беше да бъде изстискано всичко възможно от това поколение и да завоюват повече от 1 трофей. Смяната на поколенията обаче наистина се реализира учудващо плавно и ефективно.
Последна промяна от doktora25 на 08 юли 2016 01:01, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 юли 2016 01:01

BlueNugakrem написа:Швайни тръгна с ръце пред главата си. Абсолютна грешна постройка при скока. Просто закъсня да покрие Евра...

Що не беше ти там, да научиш точно него, как се прави :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 юли 2016 01:02

Thsmith написа:
Черният козел написа:
Thsmith написа:

Тия за 20 лв не са ми интересни, аз с улични или със зверове не си лягам : )

Ама сега какво стана? Не е честно да абдикираш така.
Уж беше навит на бас, сега се отказа, а даже не искаш да кажеш и в прав текст, че си сбъркал.

MCMXIII написа:
Thsmith написа:

С какво?

Е не четеш ли назад : )
http://www.alo.bg/4040494

бас за някакво правило дето го имало според горния потребител ; ) за някакви метри при дузпи, дето не се отсъждало ако нямало еди колко си метра :lol: :lol:

Кое да съм сбъркал,дузпа няма ! Събуди се !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 08 юли 2016 01:04

Кой друг може би Чакър кажи си го :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 юли 2016 01:04

Черният козел написа:Кое да съм сбъркал,дузпа няма ! Събуди се !!!

ДУзпа категорично има, но не за това спорихме.

Ти твърдеше, че има някакво правило за някакви метри в правило 14 наказателен удар.

Сега се правиш на ощипана девойка и това не ти прави чест.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Euro 2016”