Харесва ли ви формата на това европейско първенство?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Re: Харесва ли ви формата на това европейско първенство?

Мнениеот LamarinTenekijiev » 22 юни 2016 23:28

Глупости!
Вижда се, че дори при този формат с 24 отбора има доста талаш, вие искате да е с 32.
Кои 8 нац.отбора бихте добавили?
Последна промяна от LamarinTenekijiev на 22 юни 2016 23:30, променено общо 1 път.

don
Контакти:

Мнениеот don » 22 юни 2016 23:29

Дидо написа:Според мен тоя формат не беше удачен с оглед на нагласения мач между Унгария и Португалия които очевадно играха за едно равенство с много голове.
По този начин португалците станаха най-добрия отбор на трето място с 3 точки актив,ако случайно някой отбор завърши трети с 4 точки няма как да изхвърли португалците от следващата фаза,
Ако едно европейско даже и световно първенство се провежда направо с елиминации би било по удачно.
Направо да се класират 32 отбора и да започват още от първия кръг с директните сблъсъци за оцеляване.
По тази схема биха се изиграли 31 мача,а ако сложат мач за трето/четвърто място ще станат 32.
Тогава няма да има уговорки,кой с кого и кога да се срещне и всеки мач ще е на ниво.

Колега, образовай се малко преди да пишеш простотии, ако не беше паднал гола в 90+ минута за Исландия, Португалия ставаха втори и отиваха в долният поток и срещаха Англия.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 юни 2016 23:33

Харесва ми

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 22 юни 2016 23:34

Дидо написа:Според мен тоя формат не беше удачен с оглед на нагласения мач между Унгария и Португалия които очевадно играха за едно равенство с много голове.

Мда, така е! Сигурно и двата рикошета при головете на маджарите бяха нагласени. ;)
Как пък никой не се сети в предходните мачове да си спретне такова шоу? :?

zdvera

Мнениеот zdvera » 22 юни 2016 23:35

Така е като по цял ден се чете за конспирации , уреждане на мачове и т.н.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 22 юни 2016 23:38

don написа:
По този начин португалците станаха най-добрия отбор на трето място с 3 точки актив,ако случайно някой отбор завърши трети с 4 точки няма как да изхвърли португалците от следващата фаза,
Ако едно европейско даже и световно първенство се провежда направо с елиминации би било по удачно.
Направо да се класират 32 отбора и да започват още от първия кръг с директните сблъсъци за оцеляване.
По тази схема биха се изиграли 31 мача,а ако сложат мач за трето/четвърто място ще станат 32.
Тогава няма да има уговорки,кой с кого и кога да се срещне и всеки мач ще е на ниво.

Колега, образовай се малко преди да пишеш простотии, ако не беше паднал гола в 90+ минута за Исландия, Португалия ставаха втори и отиваха в долният поток и срещаха Англия.

Образовай се ти,целата на португалцие е да се класират,дали като втори или трети в класирането няма значение.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 юни 2016 23:41

На мен ми харесва:

1. Има шанс за изява на повече държави. Участието на големи международни форуми е път към развитие на футбола в много държави, а това разчупва статуквото. Някои сили във футбола започват развитието си с добро участие на ЕП или СП. След това тази енергия се предава на другите поколения. Така започнаха Хърватите;

2. Дава ни възможност да видим повече футболисти от различни нации, които иначе играят на големи първенства само с клубните си отбори;

3. Прави групите по-оспорвани. За пръв път има толкова много оспорвани трети мачове. Не всички, но вероятно повече от половината бяха такива. В други случаи много отбори щяха да отпаднат още във втория кръг, но сега видяхме как до последно играха Албания, Турция, Ирландия и т.н., които иначе нямаше дори да опитват.

Цялото това разнообразие и оспорваност са страхотни.

Може би трябва да се помисли за СП с шестнайстина финали 8-) (тук вече се майтапя)

Потребителски аватар
LamarinTenekijiev

Мнениеот LamarinTenekijiev » 22 юни 2016 23:44

Дидо написа:Образовай се ти,целата на португалцие е да се класират,дали като втори или трети в класирането няма значение.

Как пък да няма значение на кое място си в класирането?

zdvera

Мнениеот zdvera » 22 юни 2016 23:44

Свободни съчинения ! Винаги има значение на кое място си !

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 юни 2016 23:47

Разказаха играта на най-силното (според мен) и първенство за национални отбори в света. Да се връща форматът с 16 отбора и да нема празно :!: Дреме ми, че ще бъде 1 седмица по-късо

Върни се в “Euro 2016”