sin4ec написа:iliev72 написа:sin4ec написа:Татуираните английски селендури хапнаха доволно бой. А коментаторчетата-фенове на вечните островни футболни неудачници седяха като опикани мушкати от изравняването, на фона на бягащите по трибуните от далеч по-малочислен съперник шкембести шебеци...
Радост за окото, воистина!

Да гледаш как бият някой не е радост за окото. Грозна картина си е , но явно са си го изпросили. Поредното доказателство , че някой не си е свършил работата.
Прав си за подчертаното, така е...но тези лайна си го просят от години! Как пък все на тях нещо им е криво? Много ме е яд, като гледам как трошат на хората заведенията-(понеже бая съм обикалял, тези заведения като правило са скромен семеен бизнес, много са учтиви и внимателни). И тия шимпанзета идват, трошат столчета, чупят витрини-аве кои сте вие, бе, лайняри? Намериха си майстора.
И да, някой наистина не си е свършил работата! Ти като професионалист го виждаш, аз като фен го виждам. Не може да се тръби от месеци, че този мач е рисков( даже и некви степени имаше за риск)-и накрая пълен хаос! Уж се готвят да предотвратят атентат от ИДИЛ, а такава вакханалия настана в града и околностите, че ИДИЛ можеше 10 минохвъргачки да инсталира в покрайнините и да ръси огън в продължение на часове, без да се разбере какво става. Пълен ташак!
Голям професионалист си, брат! Навремето беше гот! Първа програма, втора, Ну погоди, Время и лягане в кревата! Сега всички разбират от разследване, борба с тероризма и квото се сетиш! Много филми, много нещо!
От години /през 1985-та наказаха английските клубове след "Хейзъл"/ англичаните се заеха и справиха с футболните си хулигани. Сега са хрисими като котенца, тъй като при регистрация за това, те биват наказвани с години да прекарват времето от 2 часа преди началото на мача на тима си, до 2 часа след неговия край в най-близкия полицейски участък по местоживеене без да могат да го гледат. Дивотиите в Марсилия са при провокации от местни и руски фенове. Английските хулигани изобщо нямат право да напускат страната при провеждане на световни и европейски първенства!