we are the champions написа:Лудогорец ще са на 99 процента аут от Европа така , че очаквам да си го изкара на тях 4-5:0
Ей, то бива да не разбирате ама чак пък толкова.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:Лудогорец ще са на 99 процента аут от Европа така , че очаквам да си го изкара на тях 4-5:0
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
мили написа:mozart написа:Теб съм те признал за най-големия ...!
Мога да продължа мисълта ти, извини ме затова. Той е:
...най-големия фен на Зимбру.
CSKA 78 написа:мили написа:mozart написа:Теб съм те признал за най-големия ...!
Мога да продължа мисълта ти, извини ме затова. Той е:
...най-големия фен на Зимбру.
Надявай се другата седмица да не стана най-големия фен на "Партизан"!
mozart написа:Нали сте дружки! От чорбари говяда няма какво друго да се очаква. Лижете им гъзовете на вашите други докато ние ги бием дето ги хванем! Грандовете евроидиоти!![]()
![]()
![]()
CSKA 78 написа:mozart написа:Нали сте дружки! От чорбари говяда няма какво друго да се очаква. Лижете им гъзовете на вашите други докато ние ги бием дето ги хванем! Грандовете евроидиоти!![]()
![]()
![]()
И това го казва момченцето фен на отбор,който е направил "Х" на гранда от Люксембург-Дюделанж!![]()
![]()
CSKA 78 написа:mozart написа:Нали сте дружки! От чорбари говяда няма какво друго да се очаква. Лижете им гъзовете на вашите други докато ние ги бием дето ги хванем! Грандовете евроидиоти!![]()
![]()
![]()
И това го казва момченцето фен на отбор,който е направил "Х" на гранда от Люксембург-Дюделанж!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост