СП: България - Китай - 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: СП: България - Китай
Истината е, че играхме слабо и само малоумните грешки на китайците, във важни моменти, ни позволиха да спечелим мача. Не разбирам какво прави Скримов на пейката.. какво се случва с Цецо Соколов? Жеков е на моменти, Йосифов и той направи някои добри неща. Пенчев не посреща лошо, но мисля, че имаме по-добри алтернативи. Хубавото от днес е само резултата!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- mistreated
- Контакти:
Re:
TodorT написа:И без това не показваме никаква игра тази година едва ли ще се "преродим" с един мач.
Какво да ти кажа, ние сме отбор на крайностите... Преди 4 години загубихме последователно от Франция и Чехия, за да дойде невероятният мач срещу Полша, с който преминахме в следващата група. От нашите всичко може да се очаква, и в добър, и в лош смисъл.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
Re: СП: България - Китай - 3:0 FT
Резонна победа.
Аз даже очаквах, да загубим гейм, но момчетата се стегнаха в най-важните моменти.
Въобще, ама въобще не бива да омаловажаваме играта на Китай !
Играха пряко сили, нещо като Канада, но за щастие допуснаха грешки в най-важните моменти, а нашите този път затвориха проблемните геймове, за разлика от двубоя с "Кленовите листа".
А някои от сервисите на китайците си бяха буквално неспасяеми.
Нито бразилци, нито руснаци щяха да ги извадят.
Въобще, "тактиката" на азиатците беше: "Блъскаме яко, пък к'вото стане"... И в големи периоди от мача им се получаваше.
Нашите взеха победата не толкова с няква класа, колкото със съсредоточеност и желание.
Отново го пиша... С играта, която показаха китайците на моменти, щяха да затруднят всеки, абсолютно всеки.
Радващо е, даже е едно малко чудо, че взехме чиста победа.
При това, без да играем някаква супер игра ...
И не разбирам какво ви плашат кандаците ?
Посредствени, логично беше да ги бием с 3-1, но буквално се осрахме в онзи прословут 4-ти гейм.
Канада НЕ СА НИ ОПОНЕНТ !
Някой измежду Германия и Финландия ще трябва да преборим, за да преминем следващият етап заедно с Русия и Бразилия.
Даже канадците може да играят за нас, отмъквайки нещо от Германия и Финландия.
Китай, междудругото, също ще бъдат пречка за споменатите ...
Но и на нас няма да е леко.
Подозирам, че зад Бразилия и Русия ще е леш.
Масово ще се губят точки ...
Аз даже очаквах, да загубим гейм, но момчетата се стегнаха в най-важните моменти.
Въобще, ама въобще не бива да омаловажаваме играта на Китай !
Играха пряко сили, нещо като Канада, но за щастие допуснаха грешки в най-важните моменти, а нашите този път затвориха проблемните геймове, за разлика от двубоя с "Кленовите листа".
А някои от сервисите на китайците си бяха буквално неспасяеми.
Нито бразилци, нито руснаци щяха да ги извадят.
Въобще, "тактиката" на азиатците беше: "Блъскаме яко, пък к'вото стане"... И в големи периоди от мача им се получаваше.
Нашите взеха победата не толкова с няква класа, колкото със съсредоточеност и желание.
Отново го пиша... С играта, която показаха китайците на моменти, щяха да затруднят всеки, абсолютно всеки.
Радващо е, даже е едно малко чудо, че взехме чиста победа.
При това, без да играем някаква супер игра ...
И не разбирам какво ви плашат кандаците ?
Посредствени, логично беше да ги бием с 3-1, но буквално се осрахме в онзи прословут 4-ти гейм.
Някой измежду Германия и Финландия ще трябва да преборим, за да преминем следващият етап заедно с Русия и Бразилия.
Даже канадците може да играят за нас, отмъквайки нещо от Германия и Финландия.
Китай, междудругото, също ще бъдат пречка за споменатите ...
Но и на нас няма да е леко.
Подозирам, че зад Бразилия и Русия ще е леш.
Масово ще се губят точки ...
-
А междудругото гледам, че бразилците са се мъчили с фините ...
Взели са 2 от геймовете само с 2 т. разлика.
Така че, няма лесно на този Шампионат.
Това отново идва да покаже, че не трябва да упрекваме нашите за трудната победа вчера.
Китай не са име, но имат читав отбор... И като им тръгне, като нищо ще олеперят я немци, я фини, я кубинци.
Взели са 2 от геймовете само с 2 т. разлика.
Така че, няма лесно на този Шампионат.
Това отново идва да покаже, че не трябва да упрекваме нашите за трудната победа вчера.
Китай не са име, но имат читав отбор... И като им тръгне, като нищо ще олеперят я немци, я фини, я кубинци.
- mistreated
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:И не разбирам какво ви плашат кандаците ?
Посредствени, посредствени, колко да са посредствени. Играха полуфинал на Световната лига, преборвайки се за него първо след спечелен финал срещу Франция (а виждаме какво правят французите в желязната група) и после с Русия.
Да, не са невероятна волейболна сила, но нека не ги подценяваме толкова много. Със сигурност не са по-слаби от немците, камо ли от финландци и кубинци.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
Канадците са на моменти.
В 1-2 гейма могат да покажат класа, но общо-взето според мен, отстъпват на немци и фини.
Ама така или иначе, резултатите в следващата фаза ще покажат, кое-що.
За мен загадката ще са Куба.
Нищо не играят до момента, но силовият им волейбол винаги може да нанесе поражения, на който и да било.
В 1-2 гейма могат да покажат класа, но общо-взето според мен, отстъпват на немци и фини.
Ама така или иначе, резултатите в следващата фаза ще покажат, кое-що.
За мен загадката ще са Куба.
Нищо не играят до момента, но силовият им волейбол винаги може да нанесе поражения, на който и да било.

Жоре, канадците били посредствени, а ние какви сме в момента! Играта ни е трагична! Китай не са отбор, който трябва да затруднява България! Не може играчи по 1,90 да те надиграват по такъв начин. Не може Цецо Соколов (който е с една глава над блокиращите им) да бъде хващан на блокада. В момента сме по-слаби от Лигата! В Лигата Соколов и Скримов ни държаха в мачовете. Сега Алексиев отново е дупка, а Скримов е резерва... играта на Соколов е покъртителна - 38% успеваемост срещу Китай
Най-силният ни елемент в последните години-блокада в момента е адски зле! Стига с тези оправдания, че ни тежи миналото, тежи ни загубата от САЩ във Варна, загубата от Канада. Ми не са момченца на 15 години. Стягат се, излизат за победа и мачкат. И аз съм го играл тоя спорт, знам какво е. Обръщали са ме и до 3-2 на полуфинал, ама след два часа съм си печелил мач за трето място. Стига с тези оправдания! Говорим за професионални състезатели, които имат опит в големи първенства! Като те е страх от мечките няма да ходиш в гората. И ми омръзна от думи как трудно сме влизали в мача..... Канада те водят 8-2 на първото техническо. И ако срещу такива отбори можеш да се върнеш в гейма, то срещу Русия ако "не влезеш в мача" направо можеш да го отпишеш. Руснаци и бразилци не пропиляват аванс от няколко точки, камо ли от 5-6 и нагоре.

Върни се в “Световно първенство по волейбол”