СП: България - Китай - 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: СП: България - Китай

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2014 16:15

modor написа:Честита победа 8-)

Щом почнахте и победи срещу аматьори като Китай да си честитите, значи е много зле положеннието.

Дотук единственият малко по-сериозен тим, с когото се игра, е Канада.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 сеп 2014 16:17

А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 сеп 2014 16:24

mistreated написа:А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.

Затова срещу Русия трябва да излязат на кръв.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 сеп 2014 16:26

Eminem написа:
mistreated написа:А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.

Всеки мач ще е като финал, колкото и клиширано да звучи. Задължителни победи срещу всички освен Русия и Бразилия (по възможност чисти) и ако вземем някакви точки от тях може и да поправим стореното... а колко по-добре щеше да е да имаме 9 точки, а канадците 0...
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 сеп 2014 16:27

Eminem написа:

Нямаме достатъчно качество за победа срещу Русия и Бразилия... Дано греша, ама надали.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 сеп 2014 16:28

mistreated написа:
Eminem написа:

Нямаме достатъчно качество за победа срещу Русия и Бразилия... Дано греша, ама надали.

Кога играем с Бразилия, или още не е ясно? Всъщност то сигурно зависи от това на кое място завършим... бразилците са първи, но ние можем да сме на всяко едно от първите 3 места (дай Боже да сме лидери).
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 сеп 2014 16:28

В интерес на истината, аз лично очаквам Китай да създадат проблеми и на Канада, но не знам дали ще успеят да им вземат някакви точки.

Ман Сити

Мнениеот Ман Сити » 05 сеп 2014 16:28

Хей Еминемче вярвай в отбора. Наистина след мача с Канада разочорованието беше голямo. Но волейболистите са ни истински пример за професионалисти за разлика от чалгализираните ни футболистчета.
Ясно е че не сме в такава форма за да искаме медали или Топ 4. Но даже и да направим здрави мачове в Втория етап, трябва да сме доволни, защото волейболистите са ни носили достатъчно радост, няма смисъл да им скачаме. Аз се наслаждавам на всеки мач на тези големи професионалисти.
Българи юнаци!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 сеп 2014 16:29

siniq_fen написа:Кога играем с Бразилия, или още не е ясно? Всъщност то сигурно зависи от това на кое място завършим... бразилците са първи, но ние можем да сме на всяко едно от първите 3 места (дай Боже да сме лидери).

Да, няма как отсега да се знае кога ще играем с тях.

BoyanPanov
Контакти:

Мнениеот BoyanPanov » 05 сеп 2014 16:29

1982 написа:
modor написа:Честита победа 8-)

Щом почнахте и победи срещу аматьори като Китай да си честитите, значи е много зле положеннието.

Дотук единственият малко по-сериозен тим, с когото се игра, е Канада.

А на базата на какво искаме да се сравняваме с големите в този спорт?
Най-добрия ни волейболист се сърди и не играе.
Нямаме школи. 1 страхотна зала, плюс още 1-2 читави и това е.
Това ни е нивото и всяка победа си е добре дошла :)

Върни се в “Световно първенство по волейбол”