modor написа:Честита победа![]()
Щом почнахте и победи срещу аматьори като Китай да си честитите, значи е много зле положеннието.
Дотук единственият малко по-сериозен тим, с когото се игра, е Канада.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
modor написа:Честита победа![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mistreated написа:А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.
Eminem написа:mistreated написа:А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.
Затова срещу Русия трябва да излязат на кръв.
Eminem написа:mistreated написа:А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.
mistreated написа:Eminem написа:mistreated написа:А бе Германия ще ги бием, ясна ми е. Ама с подобна игра може да загубим точки и от Финландия, и от Куба... А и не се знае дали победа срещу тези 3 отбора ще ни класира напред, защото няма да е много невероятно Канада също да ги победи.
Нямаме достатъчно качество за победа срещу Русия и Бразилия... Дано греша, ама надали.
siniq_fen написа:Кога играем с Бразилия, или още не е ясно? Всъщност то сигурно зависи от това на кое място завършим... бразилците са първи, но ние можем да сме на всяко едно от първите 3 места (дай Боже да сме лидери).
1982 написа:modor написа:Честита победа![]()
Щом почнахте и победи срещу аматьори като Китай да си честитите, значи е много зле положеннието.
Дотук единственият малко по-сериозен тим, с когото се игра, е Канада.
Върни се в “Световно първенство по волейбол”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта