Ако преодолее групата си, най вероятният шампион е Чили! Чилийците са най-близката емоционално и по темперамент нация до Българите. Пс-пс: имам в предвид Българите в зряла възраст от преди 1990 г., защото за манталитета и качествата на настоящете, в интерес на самочувствието на нацията е да не правя сравнения.
Предимно ще подкрепям съседите Хърватия и Босна, не знам защо, но винаги симпатизирам аутсайдерите, ще се надявам нито Бразилия нито останалите като Уругвай, Испания, Англия, Аржентина и т.н да станат шампиони! Ще се радвам Австралииците да стигнат далеч също! Не знам защо толкова величаете Белгия. Ако съберат 3 точки в групата пак ще е добре за тях!
Испания , след това Португалия. От южноамериканските отбори най-симпатични са ми Уругвай
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ENGLAND от 1982г. съм за тях! Иначе Белгия са ми симпатични и имат отбор,дано стигнат далеч.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.