Middlesbrough написа:sangio написа:Middlesbrough написа:Гела ще реве
Нали се сещаш, че при него не е проблем да реве - от радост ...

Хехе, не знам, дали се опитваш да се " заядеш " по няк'ъв начин с това ... ОК, швабите биха, Роналдо се разрева ( не от радост ) и к'во ... очакваш да ти отворя бира, предполагам ... !? Аз видях мача по съвсем различен начин от повечето, които са писали ( болшинството " немци " )
Ясно е, че ще съм пристрастен, ама за мене тоя червен картон е жив тест*с. Не може на Неймар, който поглежда във въздуха, после поглежда Модрич и съвсем умишлено и преднамерено му забива лакът в лицето, без топката дори да е близо, да му се дава жълт картон, а на Пепе за това бутане (щото това само човек с въображние може го нарече "удар") да се вади директен червен. Онази вечер Погба и Паласиос съвсем съзнателно се настъпваха, ритаха, събаряха и имаше жълти само, на Пепе - червен веднага. Едното са ситуации, които застрашават здравето на футболистите и се дават жълти, а за това смешно бутане, което го има на всеки втори корнер по света, да се вади червен направо. Не че го оправдавам къдравия примат, ама аршина къде е... Да не отварям и темата за дузпите, че, ако тази за Германия е реална, то тази за Португалия трябваше да я броят за 2 гола ... !!!
Естествено това е мое виждане като цяло за изминалите мачове и вчерашният ... !!!