Най-добрите залози за световното

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Най-добрите залози за световното

Мнениеот smoothc » 02 юни 2014 16:34

Сега гледам,че букмейкърите са подценили доста един от най-примамливите и константни залози,а именно:[offtopic]Англия да отпадне на дузпи(4,00 коеф.) :)[/offtopic]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 юни 2014 16:37

Бразилия ще станат световни шампиони ;) Само Германия имат някакъв шанс, от всички останали отбори. :P

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 юни 2014 16:46

Ivo-Chernomoretz написа:Ще се залага. Дай Боже да печелим ;)

Дай някоя прогноза Ивчо . Ще ми е интересно какво мислиш по въпроса : кои два отбора ще секласират от групата на смъртта ? Коста Рика , Адзурите , Селесте или Трите лъва ... :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 юни 2014 16:49

ЕМИЛ написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Ще се залага. Дай Боже да печелим ;)

Дай някоя прогноза Ивчо . Ще ми е интересно какво мислиш по въпроса : кои два отбора ще секласират от групата на смъртта ? Коста Рика , Адзурите , Селесте или Трите лъва ... :)

Може би Италия и Англия

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 02 юни 2014 16:58

Марко Ройс голмайстор на световното, играл съм го на @67, сигурно вече е паднал леко.
Струва ми се супер прекален коефициент...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 юни 2014 17:00

-1914- написа:Марко Ройс голмайстор на световното, играл съм го на @67, сигурно вече е паднал леко.
Струва ми се супер прекален коефициент...

Нищо чудно, той стана голмайстор в квалификационната си група, оставяйки зад гърба си Златанчо.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 02 юни 2014 18:00

Автора и много други силно са подценили Коста Рика ;) Явно не сте ги следели в контролите, а и в квалификациите преди това ...
Най примамливия залог от всички е .. Коста Рика да стане първи в групата си . Коефицента е 45 или с други думи с 1 лев печелиш 44 чисто .. А с 10 лв печелиш 440 .. горе долу една минимална заплата .. Залагай народе :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 юни 2014 18:02

Няма Световно без изненади и аз на това ще залагам ... берекет версим вика един приятел :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 юни 2014 18:03

Ако разполагах с вашите излишни пари :mrgreen: , съвсем спокойно щях да потърся издънки в групите на следните отбори- на първо място като сигурен отпадащ поставям Холандия. Битката ще е основно между Испания и Чили. Тук може да се случи така, че и двата отбора да се опитат да не станат първи, тъй като според мен Бразилия ще остане на втората позиция в своята група и ще искат избегнат един двубой с кариоките. Последния кръг особено може да е подходящ и за залагане, ще викат "на ти ги на теб"! :)

Група С- Гърция, Колумбия, Кот д'ивоар, Япония - една от най-тежките за прогнозиране групи, все пак като фаворити се очертават Колумбия и Кот д'ивоар, като африканците ще си оспорват мястото с Япония- те пък са много сърцати футболисти, но и доста ялови пред гола - давам им най-много 4 т и достойно отпадане на ръба от осминафиналите... другия път. :)

Групата, от която и аз живо ще се интересувам очаквам сериозно да падат изненади, победител в нея виждам в лицето на Англия, а достойни техни подгласници ще са Уругвай... Милата моя и скъпа Италия се прибира вкъщи! :cry:

Да видим групата на смъртта за мен- Франция, Швейцария, Еквадор и Хондурас- тази група не бих я препоръчвал на никого да си залага парите, в нея мачовете ще са брутални с доста голове! Напълно всичко е възможно тук, отборите са супер равностойни, макар мнозина да си мислят, че не е така. :)

Единствено в групата на Босна и Аржентина не виждам трудности като че ли, но все пак Босненците имат много добър отбор и може да откраднат челната позиция в тази група- при тях обаче би следвало да има и известно напрежение, тъй като макар и силен отбор с претенции са абсолютни дебютанти на Световно първенство. Не е изкючена и някаква излагация от тяхна страна, но много не ми се вярва да се случи.

В групата на Германия очаквам Португалия да спука гума с тези отбори. Първи Германия без конкуренция, второто място е за САЩ.

В последната група има два ясно изразени фаворита, но никой от двата не би желал да се класира на второто място, защото на елиминации ще ги чака Германия. Друг спор не виждам, евентуално Алжир да опита да прати руснаците вкъщи, ама едва ли ще се случи. За да е интересно Русия ще сложа първи, а втори Белгия. :)

Коефициентите не ме интересуват поне засега, а за да ми е максимално готино като усещане, нямам и намерение да залагам . :) Тъпо ще е да чакам толкова голям форум четири години и да си го разваля сам! :)

Дано да хванете много печалби! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 02 юни 2014 22:36

Мисля, че Хърватска ще поднесат изненада на откриващия мач срещу Бразилия и ще завършат първи в група A. Имат изключителна халфова линия и Манджукич отпред, само в защита са колебливи. ;) Със сигурност коефициентът им ще е голям.

Ако се случи, шокът ще бъде по-голям и от този, който причиниха Сенегал през 2002-ра.
Изображение

Върни се в “World Cup 2014”