Има само една песен достойна за Мондиала, дори и танц има

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
McLovin написа:[offtopic]smoothc написа:Официалната песен на Мондиал 1998...Велик шедьовър създаден от Dario G! Съжалявам,но всички песни правени за СП оттогава насам,са меко казано....боклук!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IlPb3v4kkQI[/youtube]
Каква динамика и колко футбол има в тази песен
Ееее... всеки път като я чуя настръхвам[/offtopic]
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
drizhelev1 написа:На мен не ми харесва. Писна ми от тези африкано- бразилски ритми, където ни ги набиват в главата на всяко първенство.
От Мондиалите за мен най- добри химн си остава този от Италия 1990, и горе долу този от Корея и Япония 2002. Този от 2006 пък въобще не се сещам какво беше.
Виктор 1914 написа:drizhelev1 написа:На мен не ми харесва. Писна ми от тези африкано- бразилски ритми, където ни ги набиват в главата на всяко първенство.
От Мондиалите за мен най- добри химн си остава този от Италия 1990, и горе долу този от Корея и Япония 2002. Този от 2006 пък въобще не се сещам какво беше.
Само като ти видях комплексарския подпис и ми стана ясно колко си прост.
След като СП 2010 беше в ЮАР, а сега СП 2014 е в Бразилия, ти какви ритми искаш да има? Може би балкански?!
doktora25 написа:Тая Шакира не мога да я понасям. Има нещо сатанинско в нея, 90% от всичките й песни са отврат, особено Уака уака, гласът й - все едно че някой ми реже мозъка с трион, даже и в някаква реклама се е снимала и ни досажда и там, няма отърване.Нямам абсолютно никакво намерение да се запознавам с песента й за световното. Неслучайно всичко, което не харесвам е свързано: Шакира-Барселона-Пике-Испания-Бразилия. Дано поне видим Хрисито, че иначе съвсем ще се изложат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта