СП 2014 | Бразилия - Холандия - 0:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Маги Стралска
Re: СП 2014 | Бразилия - Холандия | 12.07 | 23:00
не ми пука кой ше бие... важното е да стане хубав мач... 

Middlesbrough написа:modor написа:Най-безсмисленият мач е този за 3-тото мястоВсе пак ми се иска Холандия да бият
Дам ...
Все пак си мисля , че Бразилия ще се доберат до победата 1-0
Мача си е спор за бронзовите медали , може би едно време беше безмислен , когато и четвъртия взимаше бронз.
С оглед на играта на двата отбора до сега , Холандия трябва да спечели.
Aз не мисля изобщо,че мача за 3-то място е безмислен.Даже и на Европейското първенство трябва да го въведат с оглед 24-те отбора ,които ще участват във Франция през 2016-та година.
Относно двубоя:Победа за Бразилия.Те трябва да измият поне малко срама от онова 1:7 срещу "Маншафта".
Относно двубоя:Победа за Бразилия.Те трябва да измият поне малко срама от онова 1:7 срещу "Маншафта".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Черният козел
- Контакти:
Прогноза:Катила Луис седан Гаал отново няма да стане от пейката 1-2
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Двубой без особено напрежение и за двата отбора.Предполагам,че треньорите ще дадат шанс на играчите,които по-рядко са участвали до момента или изобщо не са участвали(така е редно ми се струва) и надявам се,че ще се получи доста открит двубой,с повече динамика и съответно голове.
Пък и статистиката показва,че в последните няколко СП(в мачовете за 3-4 място) падат доста голове,още повече че и тук става въпрос за два офанзивно настроени отбора,така че..предпоставките за резултатен двубой са налице
Луис ван Гаал наскоро заяви,че счита тези мачове за напълно безсмислени,което косвено и предполага една по-неангажираща нагласа,докато за Бразилия този мач е възможност малко или много да се реваншират пред всички фенове за загубата от Германия.
Аз лично изключвам победа за Холандия(най-много едно резултатно равенство 2-2 примерно) и прогнозирам победа за Бразилия.
Пък и статистиката показва,че в последните няколко СП(в мачовете за 3-4 място) падат доста голове,още повече че и тук става въпрос за два офанзивно настроени отбора,така че..предпоставките за резултатен двубой са налице

Луис ван Гаал наскоро заяви,че счита тези мачове за напълно безсмислени,което косвено и предполага една по-неангажираща нагласа,докато за Бразилия този мач е възможност малко или много да се реваншират пред всички фенове за загубата от Германия.
Аз лично изключвам победа за Холандия(най-много едно резултатно равенство 2-2 примерно) и прогнозирам победа за Бразилия.
1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Udoji90
- Контакти:
Трудно е да се прогнозира. Мотивацията на отборите, отпаднали преди финала, не е много голяма. Вероятно и треньорите ще си направят някои експерименти. Домакинството и загубата от Германия обаче задължават Бразилия и те ще се хвърлят по-здраво. Аз лично съм за Холандия и мисля, че при нормални обстоятелства (мачът да беше от по-голямо значение - примерно полуфинал) те биха взели мача. В този случай обаче по-скоро успех за Бразилия виждам аз, който може би ще дойде след продължения. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Победа за Холандия с 7+ гола!
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Не знам как ще свърши мачът, за мен е двоен (1/2), Х-в никакъв случай, единият отбор ще бъде по-мотивиран от другия и в същото време никой на терена няма да иска да играе 120 минути. По-вероятно е Холандия да победи, стискам палци, но съм 100% сигурен, че ще има много голове, просто защото и двата отбора няма да има смисъл да се защитават. Прогноза 5-2 за Холандия. Струва ми се, че Хунтелаар ще започне титуляр и ще се разпише. Стискам палци и на Робен да вкарва, че ако Мюлер не съумее да измести Хамес от лидерската позиция в надпреварата за голмайстор, поне той да излезе начело.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!