frente atleti написа:doktora25 написа:Това ще бъде втора поредна вечер на разплатата. Вечер, в която открадната златна топка на Снайдер от 2010 ще излезе през носа на някои люде, които най-вероятно ще бъдат само тялом на терена, а духом ще са потънали вдън земя от срам, заради негативния развой на мача. Смея да твърдя, че през въпросната 2010 г. и Ариен Робен заслужаваше повече златната топка от въпросните люде, защото това бе изключително силен сезон за него, бе най-полезният играч на баварската машина през сезона, с основен принос за финала в ШЛ и ако не беше тази контузия към края щеше да остави още по-голям отпечатък и на световното.
Докторе паднат ли морковите да не се покриешгледам плюеше във всяка тема за Аржентина въпреки , че постоянно побеждаваха нали се сещаш , че победителите не ги съдят като не ти харесват не ги гледай
! От друга страна имаш комплекс от Меси защото клетата Германия май няма такъв играч има колектив ама няма такъв вълшебник и никога няма да има
!
За покриване няма да се покрия, най-вече защото няма да ми се наложи. За плюене във всяка тема не бих казал, играта им в груповата фаза не ме впечатли, мачът с Белгия не съм го гледал и не съм го коментирал, единствено срещу Швейцария казах по-остри неща, най-вече от съображението, че Хитцфелд не заслужаваше да завърши кариерата си по този начин и да загуби без да бъде надигран. Колкото до Меси, думата комплекс е много далеч от истината, да не говорим пък за завист. Мое право е да не го харесвам и се възползвам по най-добрия начин от него. Считам че е получил много повече индивидуални, колективни отличия и внимание, отколкото заслужава за сметка на други футболисти с не по-лоши качества от него.