СП 2014 | 1/2 финал | Холандия - Аржентина - 0:0 (2:4 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/2 финал | Холандия - Аржентина | 09.07 | 23:00

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2014 20:10

frente atleti написа:
doktora25 написа:Това ще бъде втора поредна вечер на разплатата. Вечер, в която открадната златна топка на Снайдер от 2010 ще излезе през носа на някои люде, които най-вероятно ще бъдат само тялом на терена, а духом ще са потънали вдън земя от срам, заради негативния развой на мача. Смея да твърдя, че през въпросната 2010 г. и Ариен Робен заслужаваше повече златната топка от въпросните люде, защото това бе изключително силен сезон за него, бе най-полезният играч на баварската машина през сезона, с основен принос за финала в ШЛ и ако не беше тази контузия към края щеше да остави още по-голям отпечатък и на световното.

Докторе паднат ли морковите да не се покриеш :?: гледам плюеше във всяка тема за Аржентина въпреки , че постоянно побеждаваха нали се сещаш , че победителите не ги съдят като не ти харесват не ги гледай ;) ! От друга страна имаш комплекс от Меси защото клетата Германия май няма такъв играч има колектив ама няма такъв вълшебник и никога няма да има ;) !

За покриване няма да се покрия, най-вече защото няма да ми се наложи. За плюене във всяка тема не бих казал, играта им в груповата фаза не ме впечатли, мачът с Белгия не съм го гледал и не съм го коментирал, единствено срещу Швейцария казах по-остри неща, най-вече от съображението, че Хитцфелд не заслужаваше да завърши кариерата си по този начин и да загуби без да бъде надигран. Колкото до Меси, думата комплекс е много далеч от истината, да не говорим пък за завист. Мое право е да не го харесвам и се възползвам по най-добрия начин от него. Считам че е получил много повече индивидуални, колективни отличия и внимание, отколкото заслужава за сметка на други футболисти с не по-лоши качества от него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 09 юли 2014 20:24

Съгласен съм за Хицфелд. Много ми се иска да остане за още едно първенство.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 09 юли 2014 20:29

doktora25 написа:
frente atleti написа:
doktora25 написа:Това ще бъде втора поредна вечер на разплатата. Вечер, в която открадната златна топка на Снайдер от 2010 ще излезе през носа на някои люде, които най-вероятно ще бъдат само тялом на терена, а духом ще са потънали вдън земя от срам, заради негативния развой на мача. Смея да твърдя, че през въпросната 2010 г. и Ариен Робен заслужаваше повече златната топка от въпросните люде, защото това бе изключително силен сезон за него, бе най-полезният играч на баварската машина през сезона, с основен принос за финала в ШЛ и ако не беше тази контузия към края щеше да остави още по-голям отпечатък и на световното.

Докторе паднат ли морковите да не се покриеш :?: гледам плюеше във всяка тема за Аржентина въпреки , че постоянно побеждаваха нали се сещаш , че победителите не ги съдят като не ти харесват не ги гледай ;) ! От друга страна имаш комплекс от Меси защото клетата Германия май няма такъв играч има колектив ама няма такъв вълшебник и никога няма да има ;) !

За покриване няма да се покрия, най-вече защото няма да ми се наложи. За плюене във всяка тема не бих казал, играта им в груповата фаза не ме впечатли, мачът с Белгия не съм го гледал и не съм го коментирал, единствено срещу Швейцария казах по-остри неща, най-вече от съображението, че Хитцфелд не заслужаваше да завърши кариерата си по този начин и да загуби без да бъде надигран. Колкото до Меси, думата комплекс е много далеч от истината, да не говорим пък за завист. Мое право е да не го харесвам и се възползвам по най-добрия начин от него. Считам че е получил много повече индивидуални, колективни отличия и внимание, отколкото заслужава за сметка на други футболисти с не по-лоши качества от него.

Странно не бил надигран пък загубил мача да му дадем тогава морален медал :mrgreen: ! А в темата за мача с Белгия не влезе защото нямаше за какво да плюеш мача си го гледал ;) !Между другото ви отмъкнахме Манджукич ;)
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
krasun
Контакти:

Мнениеот krasun » 09 юли 2014 20:31

Нима всички забравиха признанието на робен(това е израз на неуважението ми към тази личност)за симулации,нима забравиха нелепото изказване на иначе симпатичния Снайдер,че предлочитал да играят не толкова красиво,но да победят?!Това е достатъчно всички да разберат,че този отбор няма нищо общо с онзи велик отбор на Кройф и компания.Не мога да не призная обаче,че в мачовете дотук Холандия е далеч по-убедителна,но уважението ми към Меси е толкова невъобразимо,че съм изцяло на страната на Аржентина. ;)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 09 юли 2014 21:09

krasun написа:Нима всички забравиха признанието на робен(това е израз на неуважението ми към тази личност)за симулации,нима забравиха нелепото изказване на иначе симпатичния Снайдер,че предлочитал да играят не толкова красиво,но да победят?!Това е достатъчно всички да разберат,че този отбор няма нищо общо с онзи велик отбор на Кройф и компания.Не мога да не призная обаче,че в мачовете дотук Холандия е далеч по-убедителна,но уважението ми към Меси е толкова невъобразимо,че съм изцяло на страната на Аржентина. ;)

Много хубаво изказване и много точно.

Аз бих добавил, че холандците ни презират като народ. Предпочитам Аржентина да играе на финал.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 юли 2014 21:17

frente atleti написа:

Е да ама 2010 тоз вълшебник кво му се случи-0:4 шшшшшшт
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 09 юли 2014 21:17

Имам чувството, че този мач ще е по-изравнен от снощния :mrgreen:

Все пак 0-3 с голове на Рохо, Бланко и Негро и 3 асист на Демичелис 8-)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2014 21:20

frente atleti написа:Странно не бил надигран пък загубил мача да му дадем тогава морален медал :mrgreen: ! А в темата за мача с Белгия не влезе защото нямаше за какво да плюеш мача си го гледал ;) !Между другото ви отмъкнахме Манджукич ;)

За да съм максимално коректен гледах последните 15 минути на първото полувреме, в които отново с нищо никой не можа да ме впечатли и по време на второто полувреме се занимавах с далеч по-приятни неща. Колкото до Манджукич напълно го разбирам човека, влизам в положението на всеки, който не иска да играе за КБХГ, макар че можеше да изчака да минат броените дни до неговото изхвърляне. Още повече, при вас ще има далеч повече възможности да бие каталунчани, което определено не е за изпускане. Много по-класен е от Коща, което означава, че сте уцелили в десетката. Най-искрено му желая успехи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

kokon
Контакти:

Мнениеот kokon » 09 юли 2014 22:17

"Въпреки че бе измъчван от стомашен вирус, капитанът и водещ нападател на холандците ще стартира от първата минута"
Ха- ха и с дрискащ Ван Перси холандците ще бият Аржентина. Дай /футболен/ Боже!

Върни се в “World Cup 2014”