Кой ще спечели Световното първенство?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Re: Кой ще спечели Световното първенство?

Мнениеот frente atleti » 05 юни 2014 19:58

doktora25 написа:Само един отбор е достоен да стане световен шампион и това е Бундестимът. Най-добрите и най-класните футболисти на света, на които съдбата несправедливо им отне отличията през 2006 и 2010. Не виждам от останалите отбори кой може да им бъде конкуренция. В Аржентина разчитат само на Меси, а той в националния отбор бледнее, на испанците им предстои смяна на поколенията, бразилците просто не разполагат с играчи, които да се доближат поне на милиметър до класата на Роналдо, Роберто Карлош, Кафу и Кака, а са пълни само с бабаити и медийни звезди (изключвам Данте и Луис Густаво). Останалите отбори няма смисъл да ги коментирам.

И треньора е много класен :lol: :lol: ! Докторе те Камерун не можаха да бият ти ги правиш шампиони :mrgreen:
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 05 юни 2014 19:59

Хора, извинявайте много, но гледахте ли последните няколко контроли на Германия? Вярно е, че контролите не са официални мачове, но все пак са показателни. Те играха едно голямо, кръгло нищо. Единственото, което ги спасява е старата сентенция за немецът... Определено очаквам невероятно първенство за Белгия. За Италия съм както на всеки Мондиал, където не играят нашите, а те са имайки предвид годината ми на раждане (1993) са в общи линии... всички Световни първенства. Трябва да симпатизирам на Англия, защото има една дузина футболисти на Ливърпул. Относно победителя си мисля, че Испания ще затвърди позицията си на хегемон във футбола на национално ниво. Пожелавам провал на Бразилия.. изключително противен, нахакан и нагъл отбор са! ;)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 05 юни 2014 20:16

Много ми се иска Световен шампион да стане Германия ! Има страшно много млади и страхотни футболисти в тази държава. Преди две години отбора въвеше много мощно нагоре и много специалисти очакваха те да са следващите световни шампиони. Но , през последните месеци се вижда един застой в развитието на отбора и за това главната отговорност е носи несъстоятелния селекционер. С този "бъркащия си в носа" , шансовете на това поколение са минимални, дори да играе на финал !
Определено съм за тях и за никой друг !

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 05 юни 2014 20:23

Холандия!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юни 2014 20:24

Искам Испания да спечели.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 05 юни 2014 20:24

Аутсайдери, които са ми симпатични: Колумбия, Белгия и Гърция
Отбори, които могат да вземат титлата: Испания, Аржентина, Бразилия, Португалия, Германия :)

Издънки на турнира: Италия и Холандия 8-)
Изненади: Гърция и Белгия

Това са изводите от задълбочените ми анализи, базирани на моментна форма, класа, тренер, тропически климат и две бири след секс. Няма да викам страстно за нито един от 32-та отбора, да си неутрален фен е по-гот ;) Чакам 2016-та, когато ще се разпаля като факла.
Последна промяна от Роналдо9Големец на 05 юни 2014 20:33, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 юни 2014 20:28

frente atleti написа:И треньора е много класен :lol: :lol: ! Докторе те Камерун не можаха да бият ти ги правиш шампиони :mrgreen:

Остави ги ти контролите. Ако се гледат Италия би трябвало да я считат за боксовата круша на турнира.
MAXIMUS написа:Много ми се иска Световен шампион да стане Германия ! Има страшно много млади и страхотни футболисти в тази държава. Преди две години отбора въвеше много мощно нагоре и много специалисти очакваха те да са следващите световни шампиони. Но , през последните месеци се вижда един застой в развитието на отбора и за това главната отговорност е носи несъстоятелния селекционер. С този "бъркащия си в носа" , шансовете на това поколение са минимални, дори да играе на финал !
Определено съм за тях и за никой друг !

Ако има виновен треньор за "застоя" неговото име не е Йоаким Льов. Но Льов е човекът, който може да оправи чуждите бакии, който може да накара футболистите да играят както те си знаят и както могат. От това имат най-голяма нужда сега, а другото ще си дойде от само себе си. Затова вярвам в него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 юни 2014 20:36

Аз залагам за онези африканчета, които играят за Англия. :mrgreen:
Последна промяна от Балкански Орел на 05 юни 2014 20:36, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 05 юни 2014 20:36

Може би Бразилия.Теоретично 31 отбора имат шанс ;)
Последна промяна от botevist_75 на 05 юни 2014 20:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 юни 2014 20:37

Както винаги ще съм за Италия и мисля, че имат шанс да направят добър шампионат, но моята прогноза за шампион отново е Испания.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “World Cup 2014”