За тези, които не знаят Аврионов е президента на спортните клубове в Локомотив. За нас той е по-вреден дори от Гигов защото затвори почти всички видове спорт. Връзките на Аврионов с червената номенклатура са пословични - зет, братовчет, министри, дори и в момента. Цялата спортна база се "стопанисва" и дори е СОБСТВЕНОСТ на неговите дружества, а приходите от нея, които за последните 20 години са няколко десетки милиона отиват в неизвестни червевени посоки и никой журналист или медия не смее да коментира това. Собствеността на базата от Аврионов (който не вярва да провери в http://www.icadastre.bg) обрича на предизвестен неуспех искането на Гигов да получи базата. Борбата за нея вече тихомълком е спечелена от Аврионов.
Коментар за това и последните новини около Локо може да видите тук:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qqjw2_vz3_8[/youtube]
Аврионов и Гигов-гробокопачите на Локомотив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Аврионов срещу Гигов за стадион Локомотив!
Темата я приемам като инциатива за дискусия за Аврионов и Гигов, защото за инфото има отделна тема.
Лично за мен вината на Владимир Аврионов за съсипията в Локомотив е огромна. Всички спортове в спортният клуб на практика са закрити. Спортове с традиции, в които сме многократни шампиони. За толкова години начело на клуба, освен възхода на самбото и строежа на параклиса(за който "случайно" беше избрано името Свети Владимир
), аз лично не се сещам за нито един успех на ръководството на спортният клуб. Умишлено не споменавам ръгбито и водната топка, защото те на практика се развиват по-скоро отделно от ДФС, особено водната топка.
Ако трябва да обобщя, лично за мен Аврионов и дори по-виновен за ситуацията отколкото Гигов.
Лично за мен вината на Владимир Аврионов за съсипията в Локомотив е огромна. Всички спортове в спортният клуб на практика са закрити. Спортове с традиции, в които сме многократни шампиони. За толкова години начело на клуба, освен възхода на самбото и строежа на параклиса(за който "случайно" беше избрано името Свети Владимир

Ако трябва да обобщя, лично за мен Аврионов и дори по-виновен за ситуацията отколкото Гигов.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Аз имах досег с Аврионов преди да успее да закрие волейбола в Локомотив. Мога да ви кажа на всички, които милеят за Локомотив София, че ако искате да има спорт с името на любимия ви клуб, трябва първо да се разкара Аврионов!
- Sofia 1929
- Контакти:
assencho1 написа:Аз имах досег с Аврионов преди да успее да закрие волейбола в Локомотив. Мога да ви кажа на всички, които милеят за Локомотив София, че ако искате да има спорт с името на любимия ви клуб, трябва първо да се разкара Аврионов!
Това лично аз много отдавна съм го осъзнал, сигурен съм че и другите хора го разбират. Ще ти бъда благодарен ако разкажеш повече неща от това, което знаеш. Трябва да се да ва гластност за всички безобразия, защото той точно на това разчита, тихомълком да си върши далаверите и ревниво да си пази "паничката".
Прибира наеми от стадиона от всевъзможни обекти(дори имаше клуб по ветроходство), а в същото време всички зали са в трагично състояние. Стигна се дотам женският отбор по волейбол(преди да го закрият) да загуби мач служебно, защото пропада настилката в залата

Занм че на фона на българският спорт Аврионов е съвсем дребна брънка, но ми е интересно медийният комфорт, който му се осигурява на какво се дължи??!!! На безаинтересованост от страна на журналистите или нещо друго...

Темета си е за Аврионов и далаверите му. Най-странното е че oсвен в във форумите и в http://www.lokosf.info никой журналист не смее да коментира далаверите му. Явно Гигов е с далеч по-слаби позиции от него щом Аврионов го надцаква навякъде. Гигов вън, но Аврионов вън, вън, вън.
Ами да ви кажа сигурно помните, че президент на волейбола беше Ники Желязков. След 2 години Ники взе сина си и отиде в Гърция. Имах възможност да контактувам с него по скайп и нещата които ми разказа просто не са за тук. Ще цитирам само едно изречение:"Не мога да продължавам да работя на място, на което на където и да се обърнеш ти забиват нож в гърба." От момента в който Желязков замина, се почна поетапно разчистване на "неговите" хора. Сред тези хора се озовахме и ние, момчетата, които тренирахме по това време волейбол и имахме някакви амбиции за кариера. Първо ни махнаха треньора и ни сложиха един боклук, като тогава обявиха, че Николай Желязков искал да закрие волейбола в Локомотив (защото искаше да не пуска жените 1 година в първенството). Предполагам усетихте връзката между смяната на нашия треньор и това, че 1 година няма да участват жените, а както всички знаем след 2 години мъка женски отбор в Локомотив няма. Сега на власт в залата по волейбол е видния специалист Любо Иванов, който си вкара своя отбор и официално закри школата на Локомотив София и я преименува на Локомотив Връбница 1929. Ние хората на Желязков бяхме разчистени от пътя, като отбора беше закрит и от 16-18 момчета към момента още се състезаваме по-малко от 10.
Сега идва момента да кажа каква е връзката на Аврионов с цялата схема. Когато Николай Желязков поема Локомотив, от PlayStation предлагат залата на гърба на сектор А на стадиона да бъде ремонтирана и направена за волейбола, като единственото условие е било залата да се казва PlayStation Arena и фирмата да може да я ползва 60 часа годишно. Но уви на Аврионов му се свиди наема за тази зала, който плащат хората за да играят футбол в нея. Така нещата меко казано биват прецакани. А в последствие след инвазията вече разполага и с още една зала която може да се дава под наем, защото стои почти по цял ден празна (за разлика от преди когато тренировки почваха в 8 и свършваха в 19:30-20 часа)!
Сега идва момента да кажа каква е връзката на Аврионов с цялата схема. Когато Николай Желязков поема Локомотив, от PlayStation предлагат залата на гърба на сектор А на стадиона да бъде ремонтирана и направена за волейбола, като единственото условие е било залата да се казва PlayStation Arena и фирмата да може да я ползва 60 часа годишно. Но уви на Аврионов му се свиди наема за тази зала, който плащат хората за да играят футбол в нея. Така нещата меко казано биват прецакани. А в последствие след инвазията вече разполага и с още една зала която може да се дава под наем, защото стои почти по цял ден празна (за разлика от преди когато тренировки почваха в 8 и свършваха в 19:30-20 часа)!
-
- Контакти:
Аврионов си е направо казано -"Заличителят" .
Има и по-лошо.Като се замислим какво идва всъщност след него ?!
Темата според мен трябва да е: Аврионов и Гигов за стадион Локомотив.За толкоз години "работа заедно" всеки ще гледа
да вземе своя дял. Аврионов никога не е искал да се занимава с футбол и претенции за футболния терен.Там си е поставил няколко
реститути, които с помощта на държавата ( в случая с помощта и на Вл.Аврионов ) добиват документи за собственост.
Възелът е неразплетим.
Има и по-лошо.Като се замислим какво идва всъщност след него ?!
Темата според мен трябва да е: Аврионов и Гигов за стадион Локомотив.За толкоз години "работа заедно" всеки ще гледа
да вземе своя дял. Аврионов никога не е искал да се занимава с футбол и претенции за футболния терен.Там си е поставил няколко
реститути, които с помощта на държавата ( в случая с помощта и на Вл.Аврионов ) добиват документи за собственост.
Възелът е неразплетим.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Sofia 1929
- Контакти:
assencho1 написа:Ами да ви кажа сигурно помните, че президент на волейбола беше Ники Желязков. След 2 години Ники взе сина си и отиде в Гърция. Имах възможност да контактувам с него по скайп и нещата които ми разказа просто не са за тук. Ще цитирам само едно изречение:"Не мога да продължавам да работя на място, на което на където и да се обърнеш ти забиват нож в гърба." От момента в който Желязков замина, се почна поетапно разчистване на "неговите" хора. Сред тези хора се озовахме и ние, момчетата, които тренирахме по това време волейбол и имахме някакви амбиции за кариера. Първо ни махнаха треньора и ни сложиха един боклук, като тогава обявиха, че Николай Желязков искал да закрие волейбола в Локомотив (защото искаше да не пуска жените 1 година в първенството). Предполагам усетихте връзката между смяната на нашия треньор и това, че 1 година няма да участват жените, а както всички знаем след 2 години мъка женски отбор в Локомотив няма. Сега на власт в залата по волейбол е видния специалист Любо Иванов, който си вкара своя отбор и официално закри школата на Локомотив София и я преименува на Локомотив Връбница 1929. Ние хората на Желязков бяхме разчистени от пътя, като отбора беше закрит и от 16-18 момчета към момента още се състезаваме по-малко от 10.
Това което си написал за Playstation е просто престъпление. Да ти предлагат да ремонтират залата при такива условия и да не се съгласиш, е меко казано безобразие. Само наеми прибира това е ясно, за спорта въобще не мисли въпросният господин. Всеки човек, който е влизал в залата и я е виждал в какво състояние е, знае за какво става въпрос. Срамота е тази база, която е единствена по рода си в северната част на София да се съсипва по този начин. Като се замисля, че човек като Ники Желязков се махна от клуба, заради всичките тунеядци, които са събрани там и направо ми се повръща.
Никой не може да ме убеди, че Аврионов не е най-вредният човек в този клуб - въобще няма база за сравнение. Другият "виден ръководител" поне е вадил някой лев за тоя клуб, без значение какви цели е преследвал, докато г-н Аврионов само прибира...и закрива

Дано някой журналист най-накрая се сети да разрови нещата около така наречените спортни клубове...

Дано то не само при нас е пълна каша, но май далаверата на Владимир Аврионов е с най-много нули след първата цифра.
ще помоля нашия Мод да преименува темата на "Аврионов и Гигов - гробокопачите на Локомотив".
Да използваме тази трибуна в Гонг.бг да алармираме и информираме спортната общественост за лицето Аврионов,когото не го знае никои ,а прави невероятни поразии и съсипва над 20 вида спорт в Локомотив София.
Гигов поне е публична личност,основно е известен с това че е президент на Локомотив София, че участва в една сделка за едни хеликоптери -посредник между френска фирма и Държавата,игаре тенис с Бойко Борисов
и прочие,
а лицето Валдимир Аврионов не е познат на никои хора извън пределите на Локото,удобен на всяка власт вече 20 години,правещ невероятни поражения,когато му е необходимо се ображда с момчета от самбото,бивши негови възпитаници и няма бутане.
Егати и държавата щом е иставила човек като Владимир Аврионов да съсипва спорта в Северна София,
да кръсти параклиса на стадиона на негово име,подобно на много мутри,които вече не са между живите,аз си го обеснявам че се опитва по този начин да си "пере"гузната съвест.
Грехота е отношението спрямо деца и има кой да ви съди, г-да Аврионов и Гигов....
Да използваме тази трибуна в Гонг.бг да алармираме и информираме спортната общественост за лицето Аврионов,когото не го знае никои ,а прави невероятни поразии и съсипва над 20 вида спорт в Локомотив София.
Гигов поне е публична личност,основно е известен с това че е президент на Локомотив София, че участва в една сделка за едни хеликоптери -посредник между френска фирма и Държавата,игаре тенис с Бойко Борисов

а лицето Валдимир Аврионов не е познат на никои хора извън пределите на Локото,удобен на всяка власт вече 20 години,правещ невероятни поражения,когато му е необходимо се ображда с момчета от самбото,бивши негови възпитаници и няма бутане.
Егати и държавата щом е иставила човек като Владимир Аврионов да съсипва спорта в Северна София,
да кръсти параклиса на стадиона на негово име,подобно на много мутри,които вече не са между живите,аз си го обеснявам че се опитва по този начин да си "пере"гузната съвест.
Грехота е отношението спрямо деца и има кой да ви съди, г-да Аврионов и Гигов....
Локомотив за нас е всичко!!!