Ще се върнем ли у дома в Надежда ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Ще се върнем ли у дома в Надежда ?

Мнениеот lifes » 30 дек 2011 15:44

Искрено се надявам това да стане. Само Локо

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: Ще се върнем ли у дома в Надежда ?

Мнениеот Sofia 1929 » 30 дек 2011 15:48

Дай Боже нещата лека полека да се нормализират, защото мизерията, която е в този клуб е направо депресираща. Само Локо!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 30 дек 2011 15:52

Не че е по темата, но нещо друго ми е интересно...къде се покриха всички разбирачи от този форум, които обясняваха миналата година, как Гигов купувал мачове, съдии и т.н. Сигурно 100 пъти съм писал навсякакви фенове на други отбори(най вече на Черно море), че в тоя отбор няма 2 лева, а сега като на Гигов му лъсна насраният задник, млъкнаха и специалистите. Както и да е..
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 30 дек 2011 15:52

Пожелавам ви да се върнете в Надежда, защото най-голямото наказание за един отбор е да не играе мачовете си в собствената къща. Лошото обаче е, че и да се върнете в Надежда това не е гаранция, че Гигов ще развърже кесията и ще стабилизира отбора. Успех все пак.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 30 дек 2011 16:16

Успех на Локомотив,и дано да понаправят първо стадиона.А за селекцията,даже и към Юнуши да се обърнат изцяло няма да сгрешат,няма и да изпаднат.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 дек 2011 16:36

това с стадиона е най малкия проблем на локо софия имат над десет футболиста растрогнали по вина на клуба демек няма как да картотекират нови освен юноши а на мене това ми замирисва на фалит ма по късно за да не прецакаме Тонев ебати и държавата живем по зле от арабския свят
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 30 дек 2011 17:00

donpacko написа:Успех на Локомотив,и дано да понаправят първо стадиона.А за селекцията,даже и към Юнуши да се обърнат изцяло няма да сгрешат,няма и да изпаднат.

Не искам да казвам нищо ангажиращо,но познавам един тренер от локото братовчед ми тренира там 3-4 години и мога да ти кажа,че школата им е трагична отвсякъде!Спомням си едно момче казваше се Крис беше капитан на набор 90 и май не му предложиха договор а наистина беше много добър.Личеше си талант.Както и да е успех и весела нова година!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 30 дек 2011 17:00

kiko75 написа:това с стадиона е най малкия проблем на локо софия имат над десет футболиста растрогнали по вина на клуба демек няма как да картотекират нови освен юноши а на мене това ми замирисва на фалит ма по късно за да не прецакаме Тонев ебати и държавата живем по зле от арабския свят

И аз си мисля същото нещо, че всичко се прави заради Тонев. Дано да не съм прав. Успех на Локото и на всичките му фенове!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 дек 2011 17:51

Фелдмаршал генералисимус император фюрер дуче велик вожд и кормчия крал-слънце василевс падишах Бойко май и тука ще оправи работата, да се свети името му Изображение
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 30 дек 2011 18:16

Гигов - ВЪН ! :evil:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”