Амнистираха Дафчев в Локо Сф след среща с Гигов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Амнистираха Дафчев в Локо Сф след среща с Гигов

Мнениеот thevortex » 14 окт 2011 02:37

Отстраненият преди седмица от Локомотив Сф Марчо Дафчев бе върнат днес в първия отбор, призна пред Гонг старши треньорът на отбора Тони Велков. През този период халфът тренираше индивидуално и отделно от останалите, но вече е напълно амнистиран.

Всичко това е станало след среща на президента Николай Гигов с изпълнителния директор Георги Марков, старши треньора Антон Велков и самият играч. Дафчев е водил и индивидуален разговор с клубния бос, на който са изгладили различията си.

Така пловдивчанинът ще може да бъде на разположение на Велков за неделния мач срещу Ботев Враца от 16 часа на „Герена”.

За разлика от Дафчев, случаят с другият отстранен от отбора Караджинов е необратим.

Дано е така

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Амнистираха Дафчев в Локо Сф след среща с Гигов

Мнениеот magichko » 14 окт 2011 08:29

и да е така какво ? Гигов продължава да ви води по стъпките на Ботев
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 14 окт 2011 11:04

magichko написа:и да е така какво ? Гигов продължава да ви води по стъпките на Ботев

Абе то с Гигов лошо, ама без него ? Кой ще се наеме да купи клуба в момента ? Да не говориме, че те нямат база и стадион!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 окт 2011 11:51

MoNteSo написа:
magichko написа:и да е така какво ? Гигов продължава да ви води по стъпките на Ботев

Абе то с Гигов лошо, ама без него ? Кой ще се наеме да купи клуба в момента ? Да не говориме, че те нямат база и стадион!

Да се маха , не ме интересува кой ще дойде.Само тоя да се махне веднъж завинаги.
Отиваме в А окръжна ( поради простата причини че разликата м-у нас и Ботев е от земята до небето ) и започваме от 0-та.
Хич не ме интересуват резултати, класирания и кога ще се върнем в А група.Логично е ако това се случи да не се върнем скоро, но предпочитам в А окръжна без Гигов, отколкото в А група да ни се смее цяла България с Гигов.
И без това си мисля че повечето форумци са на мнение че има много софийски отбори в А група, че Локо нямал фенове и т.н., така че си е съвсем в реда на нещата да ни няма за известно време и всички да сте доволни.

ГИГОВ - ВЪН !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
toni_del4ev
Контакти:

Мнениеот toni_del4ev » 14 окт 2011 12:50

Ти не си добре !!! После ще плачеш за Гигов ама няма да го има. Знаеш ли как се издържа един клуб???? Той може да е всякакъв но е единствения който дава пари за нашия отбор.Ако мислиш че някой се бие да ни вземе жестоко се лъжеш!!!!!!!!!!! :roll:

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 14 окт 2011 13:41

Не можеш да си представиш колко си прав че разликата между Ботев и Локо е от земята до небето .Без да се заяждам но на пръстите на едната ръка се броят отборите в България които могат да минат през този ад.И ако останете без Гигов тогава ще видиш колко фенове ще се бръкнат за любимия си отбор.Много е право момчето под теб че с него може да е лошо но без него ще е още по зле.Преди няколко дена бях на Овча купел на мач и повярвай точно това си помислих като гледах повечето от феновете на Славия.Да не мислиш че случайно такива личности като Гриша Ганчев,Домусчиев са избрали сегашните си отбори? Видя ли толкова години феновете на Лудогорец да направят отбор? А повярвай ми Ботев сега го има благодарение на феновете.Пожелавам ви да се оправите от сегашното положение но умната :!:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 окт 2011 14:13

карлито написа:Не можеш да си представиш колко си прав че разликата между Ботев и Локо е от земята до небето .Без да се заяждам но на пръстите на едната ръка се броят отборите в България които могат да минат през този ад.И ако останете без Гигов тогава ще видиш колко фенове ще се бръкнат за любимия си отбор.Много е право момчето под теб че с него може да е лошо но без него ще е още по зле.Преди няколко дена бях на Овча купел на мач и повярвай точно това си помислих като гледах повечето от феновете на Славия.Да не мислиш че случайно такива личности като Гриша Ганчев,Домусчиев са избрали сегашните си отбори? Видя ли толкова години феновете на Лудогорец да направят отбор? А повярвай ми Ботев сега го има благодарение на феновете.Пожелавам ви да се оправите от сегашното положение но умната :!:

karlito,

Мерси за пожеланията.Определено си се знаем и като възможности и в общи линии какво ни чака като Гигов се разкара. И повярвай ми 100% съм сигурен че ние в А група няма да се върнем може би никога повече, но го предпочитам пред гаврата, която си правят тези престъпници с нас и емблемата.Защото това отдавна не е Локомотив, а е Гигомотив.Ами не мерси.Предпочитам в калта, но поне този и свитата му най-накрая да се махнат. :x

тони де4ев,

Не го приемай вътрешно, но заради хора с твоето мислене сме на това дередже.
Заради старите буфери, които в общи линии от 1999г. ,когато за една бройка не изпаднахме се ОТКАЗАХА тотално от тоя отбор визирайки именно личността на ЧНГ ( Чудото Николайчо Гигов ) спряха да идват на стадиона и на нас по-младите завещаха едно голямо НИЩО.
За съжаление от такива хора ме е срам ,които ближат гъзъ ( без извинение ) на един отявлен евреин, шанаджия и престъпник.
За Гигов ще плачеш ти, а аз ще пия по една голяма ракия всеки ден и ще благословя деня ,когато този приятел се махне завинаги от Локомотив на КАКВАТО И ДА Е ЦЕНА.

ГИГОВ ВЪН ЗАВИНАГИ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 14 окт 2011 14:38

favaca8888 написа:, но го предпочитам пред гаврата, която си правят тези престъпници с нас и емблемата.Защото това отдавна не е Локомотив, а е Гигомотив.

Сега като се замисля може би си прав щото гаврите наистина няма да престанат ако си траете.С цялото ми уважение към вашта публика но една друга публика от нашия град на техния отбор Кокомотив вече няколко годинки си трайка-имат добри футболисти,когато искат могат да играят футбол НО през няколко тиража на еврофутбол биват морално изнаси.ени.
Избора си е ваш.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 14 окт 2011 15:10

карлито написа:
favaca8888 написа:, но го предпочитам пред гаврата, която си правят тези престъпници с нас и емблемата.Защото това отдавна не е Локомотив, а е Гигомотив.

Сега като се замисля може би си прав щото гаврите наистина няма да престанат ако си траете.С цялото ми уважение към вашта публика но една друга публика от нашия град на техния отбор Кокомотив вече няколко годинки си трайка-имат добри футболисти,когато искат могат да играят футбол НО през няколко тиража на еврофутбол биват морално изнаси.ени.
Избора си е ваш.

Абе момче теб кво те боли за нас???Вие с тия равенства,а и победата над Славия в София,не мислиш ли че има тото някво,или не вие сте страшен отбор :lol: А иначе ви видяхме,колко пари събрахте големите фенове-5000лв,те само за лиценза на Сопот не стигат :oops: И не се правете не много умни,щото,ако бяхте нямаше да си закриете отбора :oops: Видяхте се колко пари струвате и се продадохте на мустака и ДПС,президента си не сте го виждали на живо още,ама не при вас всичко е наред нали :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 окт 2011 15:19

[rimg]http://ultrasloko.com/news.php?item.349.5[/rimg]

Върни се в “Локо София”